• Ново
ММ Кухненски рафт за съхранение, Дървена стойка за микровълнова фурна, Шкаф за фурна, лавица за книги, Рафтове за принтер (Размер: 70 см х 32 см х 40 см)

ММ Кухненски рафт за съхранение, Дървена стойка за микровълнова фурна, Шкаф за фурна, лавица за книги, Рафтове за принтер

Rating 
BGN 45.52

Сума
Налично за поръчка

Дървени стелажи лесно да се справи, лесно се деформират, повърхността е боядисана защитна боя и не променя цвета сиПрактично, едно компактно устройство за съхранение. идеален за микровълнова печка и други кухненски уреди.Здрава конструкция, елегантен и красив дизайн прави кухнята по-красива и организирани.Пратката включва : 1 х устройство за съхранение (декоративни елементи, показани на снимките на продукта не са включени).Директни продажби от производителите.Срокът за доставка е 9-15 дни.Обхват на връщане от 30 дни. ★ Размер : 43 см х 32 см х 40 см, 53 см х 32 см х 40 см, 60 см х 32 см х 40 см, 70 см х 32 см х 40 виж Специфични размери са посочени на картинката. (Конвертиране на размери : 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,394 инча) ★ Спестяване на пространство : 1. Стелажи позволяват да се използва всеки сантиметър от пространството в ъгъла на къщата, осигурява идеалното решение за съхранение на дисплеи в спалните, хол, офис помещения или кухнях2. Стелажи - идеалното място за публикуване на снимки, свещи, книги, чаши, или всичко, което ви дойде в главата. Също така са идеални за огледала, книги и украса за спални или дневни.★ Идеални рафтове за витрини: Стелажи могат да работят добре като дисплей, за DVD-та, бижута, снимки, огледала, колекции и се поберат в малко кътче на дома ★ Характеристики : 1. Максимално увеличаване на размера на хранения2. Прост дизайн прави рафт подходяща за най-различни помещения. Използвайте като декоративен елемент за акцент на вниманието на декоративни елементи на вашия дом или просто като библиотеката. Подходящ за всекидневна, кухня, антре, спалня, офис.★ Обърнете внимание : 1. Избършете с чиста влажна кърпа.Да се избягва използването на разяждащи химикали.На снимките са показани на илюстрацията.Всички елементи на декора не са включени в тази оферта. Поради ръчно измерване на поръчката в размер на 1-2 см, моля, имайте предвид точният размер, който има предимство. Има малка разлика между изображението и реалния стока, дължаща се на яркостта. Срокът за доставка е 10-15 дни, а срока за връщане е около 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория