• Ново
Салфетки Winknowl за масата за хранене Комплект от 8 Непромокаеми Тъкани Кърпички за Кухненския плот Винил Топлоизолационни Кърпички, които са Устойчиви на петна (Сив)

Салфетки Winknowl за масата за хранене Комплект от 8 Непромокаеми Тъкани Кърпички за Кухненския плот Винил Топлоизолационни

Rating 
BGN 8.40

Сума
Налично за поръчка

✔【Професионално качество】 Салфетки, тъкани от висококачествен винил, от 70% PVC и 30% полиестерЕфективна температурна устойчивост при температура от около 185 ° F (85 ℃) ще направи всяко ястие по-приятно и предпазва вашия маса за хранене. ✔【Декор на масата за хранене】 Придайте на вашето масата за вечеря жар благодарение на деликатни дизайн и елегантния външен вид.Идеален за семейна декор на закрито и на открито, коледни вечери, сватбени тържества, партита и още много други. ✔【Здрава и стилна】 Нашата тканая салфетка - чудесен избор за ежедневието в кухнята, за многократна употреба и изискани кърпички с технологията ъглов запечатване премахване на груби ръбове, идеална защита на вашата маса за хранене от надраскване. ✔【Лесно почистване】 кърпички Миещ лесни за почистване, ще бъдат изтрити ръчно с топла сапунена вода и вытираются сухи; ако върху салфетка останаха петна, почистете я с четка с вода и сапун.Никаква машинно пране. ✔【Осъществяване】 Включва 8 бр. кърпички, размери на всяка : 18 "Х12" (45 см x 30 см).Някои цветове, идеално съчетани с вашия интериор, като придават на вашия дом оживление.Как да получите представа за церемонии, нужна ви е само кърпа Winknowl !Ние вярваме, че салфетка Winknowl - неразделна част от вашия плот.Когато се храните редовно, на работния плот ще бъде каша.За щастие, сега има салфетки Winknowl, които ще защитават вашата маса или бар от износване на съдове, а също и ще станат впечатляващ украса готвене или масата за хранене!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория