• Ново
Превъзходно качество на звука от Премиум-клас и висок бас-Слушалки TWS (True Wireless Stereo) с технология Active ENC (сив цвят)

Превъзходно качество на звука от Премиум-клас и висок бас-Слушалки TWS (True Wireless Stereo) с технология Active ENC (сив

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Слот за слушалки - Двоен режим на възпроизвеждане на игри на музикаРегулиране на звука с помощта на APP. Ниска забавяне на 50 милисекунди. 21 часа автономна работа. Ергономичен дизайн -удобно приземяване. 13-миллиметровые звукови драйвери с добра яснота на звука. Време на възпроизвеждане, 6 часа, време за зареждане 1 час, време на готовност 21 часа. Слот за слушалки - двоен режим на възпроизвеждане на игри на музика.Регулиране на звука с помощта на APP. Ниска забавяне на 50 милисекунди. 21 часа автономна работа. Ергономичен дизайн -удобно приземяване. 13-миллиметровые звукови драйвери с добра яснота на звука. Време на възпроизвеждане, 6 часа, време за зареждане 1 час, време на готовност 21 часа.Безжични слушалки Bluetooth Gamer премиум качество с високи бас и функция за потискане на глас ENC.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория