• Ново
Сладки Мультяшные Етикети за Дизайн на ноктите, за да проверите за Дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Стикери За Нокти, Дизайнерски Стикери за Нокти, Cartoony Дизайн Но?

Сладки Мультяшные Етикети за Дизайн на ноктите, за да проверите за Дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Стикери За Нокти,

Rating 
BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

Опаковка : Вие ще получите 4 листа прекрасни стикери за дизайн на ноктите, на всеки етикет, поставен голям брой различни анимационни модели, които ви предоставят безброй възможности, които ще задоволят вашето богато въображение в областта на ноктите със собствените си ръце и ще сладък стил naiСигурност : Сладки мультяшные стикери за нокти са изработени от екологично чисти, безвредни за кожата и нетоксични материали.Не само някакви стилове на ноктите, можете да ги използвате с доверие.Лесна употреба : Мультяшные стикери за нокти самозалепващи и не изискват лепило, лесно управление, просто използвайте пинсети, за да се повиши и да се прилага директно върху ноктите, можете да получите красива декорация за нокти.Подходяща за професионален салон и домашна употреба.Универсален : за Сладко и модерен стил, лесно се съчетава с всякакъв цвят на на ноктите.Тези мультяшные стикери за нокти могат да се използват естествени, режийни, гелевых, акрил или стик за нокти, а също така да се използват за украса на вашия дом, своята практика за мобилен телефон, пригласительного билет, празнични картички и т. Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите прекрасни анимационни етикети за нокти, моля, не се колебайте да се свържете с нас.ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Параметри Тип на продукта : Самозалепващи стикери за нокти Размер : около 3,1 инча * 4 инча Цвят : както е показано на фигура пакет включва : 4 листа 3 D анимационни стикери за нокти Указания за употреба : 1. Почистете повърхността на ноктите. Нанесете слой лак върху ноктите по ваш избор. Моля, изчакайте, докато лак за нокти е напълно суха. Използвайте пинсети, за да вземете стикер за нокти. Нанесете стикер за нокти на повърхността на нокътя. Леко натискайте в продължение на 10 секунди. Нанесете най-горния слой / прозрачен лак за нокти по ваш избор, за да се запечата стикер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория