• Ново
150 бр. Набор от Пластмасови Четки За Рисуване, Акрилни Четка За Рисуване, Акварелни Четки, Комплект За Рисуване, Цветни Детайли, Стоки за Бродерия за Деца, Просветна ?

150 бр. Набор от Пластмасови Четки За Рисуване, Акрилни Четка За Рисуване, Акварелни Четки, Комплект За Рисуване, Цветни

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка включва 】 150 x четки за рисуване (3 цвята), по 50 броя от всеки вид 【Дръжка за обувки и лесно управление 】 Къса пластмасова дръжка осигурява лесен контрол и управляемост, особено подходяща за деца, ученици или занаятчии от всички възрасти. 【Здрав 】 Уши безшевни, с двойно обжатием на дръжката, така че те да не залитат, губят цветовете и тяхното не е лесно скъса едно.Висококачествен синтетичен найлон купчина предвижда плавно стекание боя, лесно почистване и отлична пружинистость. 【Лесно почистване 】 След употреба на четки, моля, почистете и придайте нова форма на върха четки с топла вода и сапун.Подсушете четки на въздуха, на хладно място и внимавайте, за да косми, четки не се е занимавал с други предмети, за да се предотврати деформация по време на сушене. 【Широко приложение】 идеален за деца, ученици, тийнейджъри и хора на изкуството от всички нива.Универсални четки са идеални за детски партита, акварельной, маслена, гуашевой, акрилна живопис, стенопис, тяло, нокти, лице, миниатюри, камъни, модели, керамика, занаяти и т. Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват!Добър избор за коледен подарък. 【Опаковка включва 】 150 x четки за рисуване (3 цвята), по 50 броя от всеки вид. 【Дръжка за обувки и лесно управление 】 Къса пластмасова дръжка осигурява лесен контрол и управляемост, особено подходяща за деца, ученици или занаятчии от всички възрасти. 【Здрав 】 Уши безшевни, с двойно обжатием на дръжката, така че те да не залитат, губят цветовете и тяхното не е лесно скъса едно.Висококачествен синтетичен найлон купчина предвижда плавно стекание боя, лесно почистване и отлична пружинистость. 【Лесно почистване 】 След употреба на четки, моля, почистете и придайте нова форма на върха четки с топла вода и сапун.Подсушете четки на въздуха, на хладно място и внимавайте, за да косми, четки не се е занимавал с други предмети, за да се предотврати деформация по време на сушене. 【Широко приложение】 идеален за деца, ученици, тийнейджъри и хора на изкуството от всички нива.Универсални четки са идеални за детски партита, акварельной, маслена, гуашевой, акрилна живопис, стенопис, тяло, нокти, лице, миниатюри, камъни, модели, керамика, занаяти и т. Прекрасна идея за подарък за вашите приятели и семейства, които обичат да рисуват!Добър избор за коледен подарък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория