• Ново
通用 Набор от гаечных ключове с Регулируема Т-Образна дръжка Eyech и 5 бр. Комплект Метрични Метчиков HSS Ръчни инструменти За Нарязване на резба с Метрика Винтове Инстр?

通用 Набор от гаечных ключове с Регулируема Т-Образна дръжка Eyech и 5 бр. Комплект Метрични Метчиков HSS Ръчни инструменти

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Размер метчиков с дърворезби : M3*0,5, M4*0,7, M5*0,8, M6*1,0, M8*1,25; Метчики М3-М8 Изработен е от висококачествена бързорежеща стомана, може да работи нормално в продължение на дълго време.Лесно се превключва с лявата ръка върху дясната, или се блокира за използване без храповиков.Набор от края на ключове с Т-образна или 7-образна форма, може да се управлява с една ръка, лесно за използване.Идеален за ремонт на автомобили и оборудване, където е посочена метрична резба.Набор от гаечных ключове с регулируема Т-образна дръжка Eyech с 5 бр. метрика метчиками M3 M4 M5 M6 M8 HSS Ръчни инструменти за нарязване на малки нарезных малко HSS Технически характеристики на инструмента : Материал HSS Капацитет ключ : M3-M8 Резба за метчика : M3 : 0,5 M4 : 0,7 M5 : 0,8 M6 : 1,0 M8 : 1,25 Характеристика : Т-образен ключ, подходящи за всеки метрического метчика от М3 до М8 Регулируема Т-образна ръкохватка може да се "плъзне" от страна на страна, за удобство на позициониране и допълнителен лост в отдалечени места, Лесно се превключва от лявата на дясната си ръка или се блокира за използване без палецът на Стоманени гъба с паралелен скоба и патронник с накаткой осигуряват здрав захват шестоъгълни или квадратни дискове. Подходящ за текущо поддържане, ремонт и повторно нарязване на резби, когато изискванията към точността на резби и допускам малки Ключ с Т-образна дръжка с метрическим метчиком, изработен от висококачествени материали hss стомана, може да работи нормално в продължение на дълго време комплектът включва : метчик 1 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория