• Ново
Фен на Слънчеви Панели, 5 w. 4-Инчов Преносим Вентилатор, Водоустойчив Комплект Фенове На Слънчевата Енергия, на вентилационната Система на Колата и За Домашни Кучет?

Фен на Слънчеви Панели, 5 w. 4-Инчов Преносим Вентилатор, Водоустойчив Комплект Фенове На Слънчевата Енергия, на вентилационната

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Висока ефективност при преобразуване на】 : вентилатор слънчев панел е направен от висококачествени монокристални силициеви, който лесно може да преобразува слънчевата енергия в енергия на вятъра под въздействието на пряка слънчева светлина 【Широко приложение】 : Вентилатор, захранван от слънчеви панели е подходящ за оранжерии, пилето, микробуса, пилето за домашни любимци, за пътуване на открито и т. 【Икономичен и практичен】 : Слънчев вентилатор, задвижван от слънчева светлина, която е зелена и може да ви помогне да спестите много пари на електроенергия при изпълнение на вашите нужди. 【Водоустойчив панел】 : Соларен панел е водоустойчив по стандарт IP65, което позволява да се адаптират към суровите външни условия, повишава издръжливостта, да не се страхува от вятър и дъжд, и може да се проведе на открито в продължение на дълго време. 【Опаковка 】 : Соларен панел x 1 + Fan x 1. Вентилаторът работи при свързване към слънчеви панели.И може да се използва отделно, като включите в USB порта на компютъра.При свързване към слънчеви панели работа на вентилатора зависи от слънчевата светлина.При ярка слънчева светлина вентилатор работи бързо.Когато слънчевата светлина не е достатъчно силен, вентилаторът може да работи на ниско ниво или изобщо не работят.В вентилатора няма акумулаторна батерия.Ако трябва да fan работи през нощта, можете да използвате захранване.Мощност : 5 W, 6 В Размер на панела : 14,5 см x 14,5 вж. Приложение : Зарядно устройство за power bank, MP3 и електронни устройства.Функция : Водоустойчив мини-фен Размер : 4 см Материал : желязо Мощност : USB Plug USB дължина на кабела : 120 см Опаковка в това число : 1x слънчев панел, 1x 4-инчов USB вентилатор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория