• Ново
Монтиране на Куката AOER, Украса за Кухненски Хладилник, Стикер за Хладилник, 2 бр., Екологични Държач за ключове, Кухня, трапезария, Баня (Shiba-Ин)

Монтиране на Куката AOER, Украса за Кухненски Хладилник, Стикер за Хладилник, 2 бр., Екологични Държач за ключове, Кухня,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Опазване на околната среда】 Екологично чисти и многократна употреба‑ тези стенни куки произведени от екологично чисти материали 【Залепваща закачалка】Самозалепваща окачване може лесно да се инсталира върху всяка равна повърхност, например върху стената, без да се повреди или пробиване.Почистете повърхността преди да се използва за монтиране на стена и го използвайте след един час. 【Приложения】Можете да използвате подвижни куки за окачване на пръстени за ключове, штопоров, престилки, бижута, шапки и т. също може да се използва и като притежател на мобилен телефон и за други цели. 【Многократна употреба използването на】 Можете лесно да почистите тези прекрасни стенни куки и да ги използва неограничен брой пъти в продължение на много години. 【Стенни куки】 Стенни куки може да се използва за захващане на различни теми, като например кухня, баня, стени на хола, врата, плочки, стъклени повърхности, шкафове и т. Самозалепваща окачване може лесно да се инсталира върху всяка равна повърхност, например върху стената, без да се повреди или пробиване.Почистете повърхността преди да се използва за монтиране на стена и го използвайте след един час. Екологично чисти и многократна употреба ‑ тези стенни куки произведени от екологично чисти материали. Стенен куки може да се използва за захващане на различни теми, като например кухня, баня, стени на хола, врата, плочки, стъклени повърхности, шкафове и т. Подвижни куки могат да се използват за висящи пръстени за ключове, штопоров, престилки, бижута, шапки и т. също може да се използва и като притежател на мобилен телефон и за други цели. Можете лесно да почистите тези прекрасни стенни куки и да ги използва неограничен брой пъти в продължение на много години.Параметри : Тип на продукта : кука за хладилник за животни Тегло : около 79 г / 2,7 грама Материал : Силикон Особености : Свободно да се огъват, лесен за употреба / лесно запознат съдържание на Пакета : 2 куки за хладилник за животни.

Всичко за продукта

Item Type:
Animal Fridge Hook
Weight:
Approx.79g / 2.7oz
Material:
Silicone
Features:
Free to bend, easy to use/easy to disassemble
Package List:
2 x Animal Fridge Hook:

Подобни продукти в категория