• Ново
Тънки Хващам за леене под налягане от смола, Комплекти инструменти за Прецизен ръчни бормашини с 10 бр. Спирала сверлами (0,8-3 мм) за катран, Пластмаса, Дърво, Полимерн?

Тънки Хващам за леене под налягане от смола, Комплекти инструменти за Прецизен ръчни бормашини с 10 бр. Спирала сверлами

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : една пратка съдържа 1 бр набор от ръчни тренировки (мини-спирала тренировки в комплекта) и винтови щифтове, снабдени с пластмасова кутия, 10 спирала тренировки с различни размери по избор : 0. Висококачествен материал : штыревые менгеме са изработени от неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, устойчиви на корозия и да имат добре шлифована повърхност, лесни за улавяне, имат равна грапава текстура в 3-те части на завоя, изглежда доста изящно и лесно се обръщат, могат да служат дълго време.Широко приложение : Помага за пробиване на малки дупки в смола, дърво, пластмаса, полимерна глина, бусинках, перли или друг не е прекалено твърда повърхност, помага изработени колие, обеци, гривна, окачване, ключодържател, модел, скулптура, кукла и т., Стегнат 3-челюстта чък : оборудван точно сконструированным 3-кулачковым патрон, може надеждно зажимать бита с диаметър 0,8-3 мм и да ги вертикално, като помага да направите красиви дупки.Можете лесно да се отварят и затварят го, въртяща се глава на патрона.Лесна употреба : Въртящи акцент за ръката ви позволява да се прилагат за бормашини постоянно усилие.Тези затягане менгеме, идеален за работа с малки миниатюри, бижута и много други творчески приложения. Те са с компактен начин за извършване на работа с ръчно задвижване.Пратката включва : една пратка съдържа 1 бр. набор от ръчни тренировки (мини-спирала тренировки в комплекта) и винтови щифтове, снабдени с пластмасова кутия, 10 спирала тренировки с различни размери по избор : 0. Висококачествен материал : штыревые менгеме са изработени от неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, устойчиви на корозия и да имат добре шлифована повърхност, лесни за улавяне, имат равна грапава текстура в 3-те части на завоя, изглежда доста изящно и лесно се обръщат, могат да служат дълго време.Широко приложение : Помага за пробиване на малки дупки в смола, дърво, пластмаса, полимерна глина, бусинках, перли или друг не е прекалено твърда повърхност, помага изработени колие, обеци, гривна, окачване, ключодържател, модел, скулптура, кукла и т., Стегнат 3-челюстта чък : оборудван точно сконструированным 3-кулачковым патрон, може надеждно зажимать бита с диаметър 0,8-3 мм и да ги вертикално, като помага да направите красиви дупки.Можете лесно да се отварят и затварят го, въртяща се глава на патрона.Лесна употреба : Въртящи акцент за ръката ви позволява да се прилагат за бормашини постоянно усилие.Тези затягане менгеме, идеален за работа с малки миниатюри, бижута и много други творчески приложения. Те са с компактен начин за извършване на работа с ръчно задвижване.

Всичко за продукта

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Sizes:
Pin Vise Handle
10 different size twist drill bits for choosing:
0.8/ 1.0/ 1.2/ 1.5/ 1.8/ 2.0/ 2.2/ 2.5/ 2.8/ 3.0
Warm Tips:
1. Not suitable for hard materials like iron, steel, stone, glass, tile, etc..:
2. The pin vise is manual, not electronic.:
3. Small hand drill, only can clamp the drill bits of under 3 mm.:
4. Manual measurement, please allow slight difference.:

Подобни продукти в категория