• Ново
Калъф за iPhone 14 Pro Max за мъже и жени, Морска Костенурка, Дизайн морски карти Син цвят, Сверхпрочный устойчив на удари Твърд КОМПЮТЪР със защита от надраскване, Интегра?

Калъф за iPhone 14 Pro Max за мъже и жени, Морска Костенурка, Дизайн морски карти Син цвят, Сверхпрочный устойчив на удари

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Подсилени противоударные ъгли и защита от сблъсък Издигнати ръбове защитават фотоапарата от надраскване на повърхността.Уникален нескользящий край.Здрав заден панел с КОМПЮТЪР дава достатъчно увереност, предпазва вашия телефон от удари и падане. 【Съвместимост】 устойчив на удари защитен калъф за вашия телефон, специално проектирани за i Phone 14 Pro Max 6,7 инча (випуск 2021 година). 【Защита от удари и надраскване】 е Изработен от удароустойчив гъвкав TPU и наскоро обновена здраво объединительной платка на КОМПЮТЪР с висока яркост.Ефективно предотвратява появата на драскотини, пукнатини, сблъсък или падане.Четырехугольные амортизационен накладки гарантират, че вашия калъф притежава високо ниво на ударопрочности и предлага отлична цялостна защита. 【Защита на камерата и на екрана】Калъф има стърчащи уши не само на 1,5 мм над камера и 1 мм по-горе на екрана, но и ъглови первази с дебелина 1,5 мм на задния панел на екрана за пълна защита в случай на падане. 【Гладка на докосване и перфектно сцепление】 Всички бутони и портове точно издълбани.Уникален дизайн с противоскользящим шарките от двете страни осигурява отлична поносимост и по-надеждно сцепление с вашия телефон, без да е тромаво, осигурява чувство на комфорт, по всяко време и на всяко място. 【Модерен дизайн】 Рисунка изпълнена с помощта на уникалната технология на печат, която не изчезва, не избледняват и не оставя петна, което ви позволява да го комбинирате с любимата си дрехи и аксесоари.В същото време с висококачествени материали-лесно за измиване и винаги изглеждат по нов начин.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория