• Ново
FAURIMMER 3 Опаковки, Контейнери за съхранение под леглото на Колела, Сгъваеми Кутии за съхранение под леглото на колела, малка странична Кутия За дрехи, играчки, книги, ?

FAURIMMER 3 Опаковки, Контейнери за съхранение под леглото на Колела, Сгъваеми Кутии за съхранение под леглото на колела,

Rating 
BGN 35.99

Сума
Налично за поръчка

Метални 【Увеличете пространството за съхранение в спалнята си】 Тези чекмеджета за съхранение на специално разработени за вас под леглото, дивана или масата.Възползвайте се от това място за съхранение на одеяла, пуловери, аксесоари или повече обувки от погледа, но под ръка. 【Лесно се плъзга под леглото 】 е Оборудван с 4 колела, които могат да се завъртат на 360 градуса за плавно приплъзване по пода или килима.Два от 4 колела може да се блокират, като кликнете на бутона над тях, за да фиксирате количката в правилното положение. 【Висококачествен метален контейнер】Нашите долните чекмеджета за съхранение на направени от метал, който е по-здрав и по-малко податливи на счупване, отколкото на традиционен пластмаса и плат.Кутии за съхранение под тиган с удобна сгъваема конструкция, когато те не се използват, може бързо да се натрупват в плоско положение за съхранение. 【Лекотата на монтажа】 като се има Предвид сложността на изработката, ние ускорихме този етап от инсталацията.Първа стъпка - да се определи четири шайба на рафта, втората стъпка - разширяване рафт, и третата стъпка - да се определи долната плоча на рафта.За завършване на инсталацията е необходимо да се изпълнят само три стъпки. 【Широко приложение】 идеален за съхранение в легла на различни несезонных предмети, като например съхранение на дрехи, обувки, легла и т. В выдвижном чекмеджето под леглото може да се съхранява вашите книги, играчки, закуски и почистващи препарати за баня. 【Увеличете пространството за съхранение в спалнята си】 Тези чекмеджета за съхранение на специално разработени за вас под леглото, дивана или масата.Възползвайте се от това място за съхранение на одеяла, пуловери, аксесоари или повече обувки от погледа, но под ръка. 【Лесно се плъзга под леглото 】 е Оборудван с 4 колела, които могат да се завъртат на 360 градуса за плавно приплъзване по пода или килима.Два от 4 колела може да се блокират, като кликнете на бутона над тях, за да фиксирате количката в правилното положение. 【Висококачествен метален контейнер】Нашите долните чекмеджета за съхранение на направени от метал, който е по-здрав и по-малко податливи на счупване, отколкото на традиционен пластмаса и плат.Кутии за съхранение под тиган с удобна сгъваема конструкция, когато те не се използват, може бързо да се натрупват в плоско положение за съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория