• Ново
i-Scream Балон Ball - топка с размер от 7,9 инча (20 см), моющийся, безопасна и мека Замшевого материал, с тръба за надувания балони за спорт на закрито и открито, партита и игр?

i-Scream Балон Ball - топка с размер от 7,9 инча (20 см), моющийся, безопасна и мека Замшевого материал, с тръба за надувания

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Топка ГОЛЯМ размер] Балон се надува до размера на футболна топка (9,8 инча, 25 см в диаметър) и е идеален за широк спектър от занимания на закрито и на открито, като футбол, волейбол, кикбол, замъци и много други! [БЕЗОПАСЕН и МЕК МАТЕРИАЛ] от висок Клас замшевый калъф Балон Ball е предназначен за предпазване от разкъсване на топката, което прави играта с тях безопасно за всички, включително и кучета. [EASY] Напълно гордее балон тежи само около 1,7 грама (48 г.Неговото малко тегло го прави идеален за малки деца и домашни любимци, с които могат да играят безопасно в затворени помещения, без риск нещо да навреди. [МОЮЩИЙСЯ КАЛЪФ ЗА ТОПКАТА] Замшевый калъф за топката лесен за почистване.Просто извадете го от балон, и изплакнете с вода и след това да изсъхне.След изсушаване поставете бутилката в капака и надуйте го, за да се получи чист и гигиеничный балона!. [ЛЕСНА за ПОМПАНЕ на БАЛОН] балон идва с въздушна запушалка и три въздушни топки.Въздушна накрайник предотвратява изтичане на въздух от балони по време на надувания.Децата лесно могат да се надува балона, с помощта на приложената въздушна тапа, за да създадете свой балон. [Топка ГОЛЯМ размер] Балон се надува до размера на футболна топка (9,8 инча, 25 см в диаметър) и е идеален за широк спектър от занимания на закрито и на открито, като футбол, волейбол, кикбол, замъци и много други!. [БЕЗОПАСЕН и МЕК МАТЕРИАЛ] от висок Клас замшевый калъф Балон Ball е предназначен за предпазване от разкъсване на топката, което прави играта с тях безопасно за всички, включително и кучета. [EASY] Напълно гордее балон тежи само около 1,7 грама (48 г.Неговото малко тегло го прави идеален за малки деца и домашни любимци, с които могат да играят безопасно в затворени помещения, без риск нещо да навреди. [МОЮЩИЙСЯ КАЛЪФ ЗА ТОПКАТА] Замшевый калъф за топката лесен за почистване.Просто извадете го от балон, и изплакнете с вода и след това да изсъхне.След изсушаване поставете бутилката в капака и надуйте го, за да се получи чист и гигиеничный балона!. [ЛЕСНА за ПОМПАНЕ на БАЛОН] балон идва с въздушна запушалка и три въздушни топки.Въздушна накрайник предотвратява изтичане на въздух от балони по време на надувания.Децата лесно могат да се надува балона, с помощта на приложената въздушна тапа, за да създадете свой балон.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория