• Ново
Поставка за обувки VLIZO Почистване на Багажник 5-Етажна Метален Компактен Домакински Закрит Мраморен Низкопробный Рафтове За Съхранение на Рафт За обувки В Коридор?

Поставка за обувки VLIZO Почистване на Багажник 5-Етажна Метален Компактен Домакински Закрит Мраморен Низкопробный Рафтове

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Ефективен водоустойчив, здрав и издръжлив, може да се използва няколко години, е трудно да се деформираРазмер на продукта : 30*20*89 см/11. Метален материал ви позволява да издържат на ударите на големи и тежки предмети, и му е трудно да се огъват, което прави тази башмачную кула, по-здрава и стабилна, а срок на живот се увеличава.Проста конструкция дизайн я прави много лесна за монтаж.Дизайнът на нашите рафтове за обувки, лесен и близки до живота, на много нива за увеличаване на пространството за съхранение и облицовки, може да бъде поставен в гардероба, в хола, на терасата, в антрето или коридора, където може да се поставят обувки, чанти, дрехи, чаршафи, растения в саксии.Ако имате няколко рафтове за обувки, можете да ги оформите слоевете нагоре, за да се добави повече място за съхранение.Монтаж : лесен монтаж Функция : може да се съхранява на обувки, купищата и т. Място на използване : входно антре, спалня, кабинет, хол, гараж и т. Тегло на продукта : 8 кг, В комплект с обувки рафт за вас са готови всички инструменти и аксесоари за инсталиране, монтаж на завършен за по-малко от 10 минути.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория