• Ново
FFNIU Diamond Изкуство за деца, 15 Опаковки Брелков с диамант Рисувани, САМ Gem 5D Живопис Декоративно-приложното изкуство за Момчета и Момичета 6-8-12 години (Градински Животн?

FFNIU Diamond Изкуство за деца, 15 Опаковки Брелков с диамант Рисувани, САМ Gem 5D Живопис Декоративно-приложното изкуство

Rating 
BGN 5.97

Сума
Налично за поръчка

【Богат модел】 Тези диамантени ключодържатели се предлагат на 15 различни дизайнах, като пеперуда, пчела, пеперуда, бухал, жаба, слънце и другиВсеки от тях е уникален и е достатъчно за задоволяване на вашите нужди в производството на своите ръце. 【Идеален избор за подарък със собствените си ръце】 Към всеки от нашите ключодържатели diamond art е приложен съответния ключодържател и кука, готов ключодържател можете да окачите на училищната чанта, ключове, мобилен телефон.Направете свой собствен и уникален ключодържател със скъпоценни камъни.Също така е идеален подарък за рожден Ден, Коледа. 【Лекота На работа】 Процес 5 D диамант живопис със собствените си ръце е лесен, просто попълнете на тези кристали от катран в съответната област диамант живопис.В комплекти за рисуване с диаманти е много лесно да се играе на деца и начинаещи. 【КОМПЛЕКТ ЗА ДИАМАНТ ЖИВОПИС】Вие ще получите 35 комплекти за рисуване диаманти, включително 15 ключодържатели, 6 метални застежек-омари, 10 пластмасови застежек-омари, 1 алмазную четка за рисуване, 1 восъчни квадрат, 1 тава за скъпоценни камъни и повече от 1000 големи цветни скъпоценни камъни. 【Материал ПРЕМИУМ-клас 】 Тези выцветающие и отслаивающиеся диамантени изделия за деца са изработени от висококачествена пластмаса и акрил за продължителна употреба.Безопасни материали и двустранен дизайн за използване ще ви предостави по-голямо удоволствие от художествени бродерия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория