• Ново
VALICLUD 8шт Морски Лъв Пейзаж Украшение Мини Занаятчийски Изделия От Смола Мотор Декор Декор За вашия Аквариум Доставка Аквариум Украшение За Аквариум Декор За аквар?

VALICLUD 8шт Морски Лъв Пейзаж Украшение Мини Занаятчийски Изделия От Смола Мотор Декор Декор За вашия Аквариум Доставка Аквариум

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Миниатюри за аквариуми : Светъл интериор с имитация на морски лъв, този цветен декор, украсете вашия аквариумный пейзажДекорация за аквариуми : Могат да бъдат украсени с аквариума или аквариумными рибки, като декорация на дом или офис масата.Декори за аквариуми : Украсете своя аквариум този реалистичен орнаменти, създаващ за вашата риба или влечуго по-добра среда на обитаване.Модел мини мотоциклет : Малка и компактна, декоративен интериор под формата на миниатюрни морски лъв няма да се отрази на плуване и други риби.Декориране на аквариума : Това декоративно украшение под формата на миниатюрни морски лъв, разкрасяване на вашият аквариум, терариум за влечуги или работно бюро.Пратката включва 8 x декори от смола Характеристики -Цвят : мини занаяти от различни цвята -Материал : смола, аквариум с морски лъв -Размер : 4,00 X4,00 X4,00 см/1,57 X1,57 X1 кухненски интериор с морски лъв. -Може да се използва за лични бижута със собствените си ръце и могат да бъдат забавни аксесоари за куклени къщи, мини-приказни градинските пейзажи, аквариуми и декорации за аквариуми; Можете да направите живота си по-забавно, като изящни миниатюрни бижута със собствените си ръце заедно с партньора си и семейни настолни аксесоари. -Украса за вашия аквариум, терариум за влечуги или на работния плот с този декоративен дребничка интериор под формата на морски лъв. -Създаване на естествена среда, в аквариум за риба или влечуго, че вашият домашен любимец може да се насладите на пластмасови рибки. -Изработен от безопасен и висококачествен полимер материал, е трайна за продължителна употреба, не е лесно да избледнява или деформиран, миниатюрни градинска украса. -Лесна грижа, както нежен материал няма да навреди на вода или кожата на ценни домашни любимци, украсяване на аквариум от смола.Информация за стоки, Морски декор Този декор за аквариум може да се използва за озеленяване и декориране на аквариума, което ще добави цвят и енергия на вашия резервоар за вода. аквариум природа все още се търси аквариум или украса за вашия аквариум?Тогава не трябва да пропускате нашата симулационно украса във формата на морски лъв от смола.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория