• Ново
Glarks 16шт Набор от машини гъби с шкурка 36, 15шт Пере и многократно шлайфане на блокове 10x7x2,5 см и четка за рисуване, 1 бр. Са идеални за обработка на дърво, полиране на мет?

Glarks 16шт Набор от машини гъби с шкурка 36, 15шт Пере и многократно шлайфане на блокове 10x7x2,5 см и четка за рисуване,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

♥ 【Предпоставка включва 】 : В комплекта са включени 15 бр машини гъби с шкурка 36, което е достатъчно, за различни нужди на шлифовании или полиране.Също така идва с четка за рисуване, 1 бр., която ще ви помогне за завършване на работата по почистване. ♥【Висококачествени материали】 : Нашите шлайфане гъба, изработени от висококачествена кафява корунд и гъби с висока плътност, като основен материал, не пропускат пясък и са устойчиви на вода, износване, киселини и основи. ♥【За многократна употреба и пере】 : Шлайфане гъба, предназначени за мокър и сух двойна употреба, което може да намали времето за измиване и значително подобряване на ефективността на работа.Шлайфане на блокове могат да се почистват с вода, те са лесни за почистване, могат да се перат и да се използват повторно, те имат дълъг живот. ♥ 【Информация за размера на】 : Размерът на всяко шлайфане порести блок е около 3,9 х 2,7 х 1 инч /100 х 70 х 25 mm, това е идеалният размер е лесно да държи в ръцете си, което го прави по-удобен за работа. ♥【Широко приложение】 : Тези шлайфане губчатые блокове са добър избор за шлайфане на замазка, за обработка на дърво, за ремонт или за обучение на сухото строителство, почистване на тенджери и противней, полиране на мебели, премахване на ръжда от метал, грунд и друга обработка.Glarks 16шт Набор от машини гъби с 36 зернистостями 15шт Миещи се и многократна употреба шлайфане на блокове 10x7x2,5 см и четка за рисуване, 1 бр. Са идеални за обработка на дърво, полиране на метал по гипсокартону 【Технически характеристики】 ♥ Вид на продукта : опесъчаване гъба ♥ Материал : кафяв корунд и бели гъби ♥ Размер : за Опесъчаване гъба : 100 x 70 x 25 мм Четка : 2,5 инча ♥ Клас : 36 размер на 【Характеристика на продукта】 √ шлайфане гъба и четка 16шт с 36 зернистостями могат да отговарят на вашите различни нужди в шлифовке или полиране. √ Изработен от висококачествена кафява корунд и гъби с висока плътност, без загуба на пясък и е устойчив на въздействието на водата, износване, киселини и основи. √ Тези шлайфане губчатые накладки могат да се перат и да се използват многоразово, което позволява намаляване на времето за измиване и значително подобряване на ефективността на работа. √ Добър избор за шлайфане на замазка, за обработка на дърво, полиране на мебели, премахване на ръжда от метал, грунд и друга обработка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория