• Ново
Одноколесные Въртящи се на Гумени Колела HOWDIA с Диаметър 1 инч, за мебели, Малки Колела за количка с Шарикоподшипником, Транспортни ролки 8 бр.

Одноколесные Въртящи се на Гумени Колела HOWDIA с Диаметър 1 инч, за мебели, Малки Колела за количка с Шарикоподшипником,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Тези малки ролки за крака на мебели, изработени от солиден метал и гума специално за защита масивно дърво, ламинат, плочки, плочи и всички други твърди подови настилки 【Размери】 един Размер на колело : 1 "х 0,51" (D T*); Разстоянието между монтиране дупки : 1,2 х 0,94" (Д * Ш) размерът на въртяща се чиния : 1,5 "x 1,26" (Д * Ш). Винтове, които са включени в комплекта. 【Изключване на звука на Макс.Товар на две колела : 15 кг/33 паунда; Макс.Натоварване на четири колела : 30 кг/66 килограма. Моля, уверете се, че малки колела са подходящи за вашия проект, преди да поръчате. 【Сценарий】 приложения Надеждно решение за лесно позициониране на стоманени подложки на всяко желано място.Могат да издържат на интензивна употреба в складове, магазини, ресторанти, училища и болници.Наистина помага да го премести, не причинява вибрации, дребезжания, скърцащ и други опасности и раздразнения.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория