• Ново
TUPARKA 12 инча(а) а) Набиране на Балони с Конфети от Черно Злато, 60 Бр., Метален Златист Черен Балон за Парти за Рожден Ден, Абитуриентски, Детски Душ, Сватба, Вечерни Аксе?

TUPARKA 12 инча(а) а) Набиране на Балони с Конфети от Черно Злато, 60 Бр., Метален Златист Черен Балон за Парти за Рожден

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Комплект балони с тема "Черно злато" е : 12-инчови латексови балони 3 различни цветове : златно, черно и златисто-черни конфети, подходящи за различни приложенияМатериал : Златисто-черни балони за партита, изработени от латексного материал, издръжлив на употреба и лесно се разкъсва.Опаковка : 30 бр. златни балони, 24 бр. златни балони, 6 бр. черни златни конфети, балони, общо 60 бр. Лесна употреба : можете да изпомпва хелий или за въздух, подходящ за използване вътре и отвън на помещенията.Приложение : Вечер топки с черното злато и конфети, подходящи за тематични партита в златисто-черен цвят, рожден ден, сватба в душата на детето, абитуриентски бал, парти по повод ангажименти и коледно парти. Технически характеристики на : Украса за парти TUPARKA gold black комплект гирлянди от балони включва 60 бр. 12-инчов балони, предимно черно и златни цветове, с въздушно топка с конфети златисто-черен на цвят, за да създаде уникална атмосфера, тематични партита.Идеална за рожден ден, бебе душ, сватби, партита, абитуриентски балове, празници, Коледа и годишнини на Помещение включва : 24 златни топка, 30 черни топки, 6 черно-червени конфети, 1 ролка лента за балони Топло съвет : След надувания можете да внимателно избършете повърхността балони със суха кърпа или косата и коприна за създаване на статични и бавно да се разклаща, за тези разноцветни парчета остана на стените на балон Моля, не твърде надувайте тези балони, за да се избегне разликата; Цветовете могат да се различават леко от различни екрани; Моля, пазете тези балони далеч от източници на запалване, и да ги държи далеч от посочения предмети.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория