• Ново
Закачалка за колани за кабинет, Органайзер за колани Ohuhu 12, Въртяща се на 360 градуса стойка за равенство + Органайзер за равенство, Закачалка за вратовръзки Ohuhu 24, Дър?

Закачалка за колани за кабинет, Органайзер за колани Ohuhu 12, Въртяща се на 360 градуса стойка за равенство + Органайзер

Rating 
BGN 15.82

Сума
Налично за поръчка

COMBET CLUTTER : Закачалка за колан Ohuhu - това е идеалният начин да се приведе в ред и максимално пространството на вашия кабинетНещата си остават красиви, стройни и не ще да се валя на пода.ПРЕКРАСНО ДЪРВО : Тази закачалка е повече от просто функционална? а това?¡това стилно!Красиво дърво е различно изтънченост и, без съмнение, ще добави нотка на лукс в гардероба си. 12 ПОЛИРАНИ КУКИ : С 12 куки от неръждаема стомана, си ти?Ще имате достатъчно място, за да затвори всичките си колани.Главата се завърта за да се гарантира допълнително удобство при определяне или избор на дрехи.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Когато става въпрос за качество, органайзер за равенство Ohuhu няма да ви разочарова!Изработен от естествена дървесина с лакирана гладка повърхност, той е удобен на пипане и изглежда луксозно.Освен това, тя е здрава и може да продължи, ще продължи цял живот. 24 КУКАТА RUSTPROFF : Стойка за равенство Ohuhu има 24 подвижна куки от полирана неръждаема стомана, които са устойчиви на корозия и са трайни.Освен това, може да се върти на 360 градуса, за да може лесно да направи своя избор, което значително улеснява съхранение и достъп.COMBET CLUTTER : Закачалка за колан Ohuhu - това е идеалният начин да се приведе в ред и максимално пространството на вашия кабинет.Нещата си остават красиви, стройни и не ще да се валя на пода.ПРЕКРАСНО ДЪРВО : Тази закачалка е повече от просто функционална? а това?¡това стилно!Красиво дърво е различно изтънченост и, без съмнение, ще добави нотка на лукс в гардероба си. 12 ПОЛИРАНИ КУКИ : С 12 куки от неръждаема стомана, си ти?Ще имате достатъчно място, за да затвори всичките си колани.Главата се завърта за да се гарантира допълнително удобство при определяне или избор на дрехи.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Когато става въпрос за качество, органайзер за равенство Ohuhu няма да ви разочарова!Изработен от естествена дървесина с лакирана гладка повърхност, той е удобен на пипане и изглежда луксозно.Освен това, тя е здрава и може да продължи, ще продължи цял живот. 24 КУКАТА RUSTPROFF : Стойка за равенство Ohuhu има 24 подвижна куки от полирана неръждаема стомана, които са устойчиви на корозия и са трайни.Освен това, може да се върти на 360 градуса, за да може лесно да направи своя избор, което значително улеснява съхранение и достъп.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория