• Ново
DOITOOL 4шт Център унищожаване Автоматичен Централен Инструмент За Пробиване на Дупки е Трудна Дробильная Пружина Силата на Ръчно Прозорец С Високо Натоварване На Хе?

DOITOOL 4шт Център унищожаване Автоматичен Централен Инструмент За Пробиване на Дупки е Трудна Дробильная Пружина Силата

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Синтетичен материалПрозорец ключ : Компактен и лек, е лесно да се пренасят там, където трябва.Перфоратор за централно закрепване : Изработен е от висококачествен материал, предмет е полезен i. Прозорец пружинен перфоратор : Лек, удобен в переноске и използване.Не е лесно да се деформира или.Автоматично перфоратор : Вписва като позиционера тренировки, централна удар, разбивателя на стъкла и много други.Стоманена централна тренировка : Лесно спестява усилия и лесен за съхранение благодарение на разумното дизайн.В комплекта са включени 4 x централните удар Особености - Просто настройте желаната пружини, което значително ще повиши ефективността на пробиване централната удар. - Материал : стомана, желязо, алуминий, сплави, ABS пружина метален перфоратор. - Лек, удобен в переноске и използване.Не е лесно да се деформира или пробиване пружина габър. - Изработен от висококачествен материал, темата е полезна и разбива прозореца. - Позволява ви да противоскользящий записва при пробивни с помощта на ръкохватка, която не е толкова лесно да падне, по-сигурен и лесен за използване инструмент за пробиване на центъра. - Може да бъде като централен удар, позиционера тренировки, прекъсвач стъклени прозорци и т. Пружинен перфоратор прозорци. -Размер : около 13,00 X2,80 X2,80 см/5,11 X1,10 X1,10 инча автоматично перфоратор за нокти. - Цвят : Златист, сребрист, син, черен strike централна удар.Описание на продукта Прозорец ключ Е един от най-добрите варианти за вас.стоманена централна перфоратор търсите централния професионален перфоратор?Търсите издръжлив централна перфоратор, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален перфоратор трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория