• Ново
LRJSKWZC Градински Дождевальный слушалката 16 мм Лента за капково напояване за напоителна система, Лента за капково напояване е Система за поливане 0.2 mm Дебелината на с?

LRJSKWZC Градински Дождевальный слушалката 16 мм Лента за капково напояване за напоителна система, Лента за капково напояване

Rating 
BGN 28.89

Сума
Налично за поръчка

Пръскачки за косене на трева трябва да бъде идеалният избор за напояване на тревни площи, градини, дървета и високи растенияНоминален разход на титратора : 1,5-2,5 л/ч. Диаметър : 16 мм. Дебелина на стената : 0,2 mm. Пространство за пипети : 15 см, 30 см Пръскачки за косене на трева трябва да бъде идеалният избор за напояване на тревни площи, градини, дървета и високи растения.Номинален разход на титратора : 1,5-2,5 л/ч. Диаметър : 16 мм. Дебелина на стената : 0,2 mm. Пространство за пипети : 15 см, 30 см 16 мм лента за капково клапан за напояване 5/8 система за капково напояване 0,2 мм разстояние между стените на 300 mm Опаковка : 20 м 50 М 100 м "Накрайник за капково клапан" Диапазон на работното налягане : 50-70 cap (дебелина на стената : от 0,2 мм), Номинален разход на титратора : 1,5-2,5 л /ч. Диаметър : 16 mm Дебелина на стената : от 0,2 мм Пространство за пипети : 15 см, 30 см ширина, дълъг път поток, чист поток, самоинициирующийся, антикоррозийный, анти-стареене, отклонение в производството на Продукт, националния клас А. изисквания; малки загуби по пътя и дълго време полагане на Минимален обхват на филтриране : Вградени плоски капельная лента представлява цялостна капельную лента с плоска капкомер, прикрепен към вътрешната стена на лента.Той се използва широко в областта на оранжерии и за напояване на стокови култури.Научна и разумен дизайн канали осигурява равномерен и постоянен поток от капкомер.Краен интегриран с пресмятания, лесен за инсталиране, има ниска цена и малки инвестиции.Краен има самофильтрующимся прозорец и има добри показатели за защита от запушване.Използвайте лабиринтный канал поток с определена компенсация на налягането. Орошающую водата трябва да се филтрира през филтър с отвор 120 или повече.Главен прекъсвач на подаването на вода трябва да се отварят бавно и постепенно максимална мощност номинално налягане, за да се избегне внезапното повишаване на налягането се дължи на внезапното отваряне на клапана и увреждане на система за капково напояване.Пръскачки за тревни площи и градини разполагат быстроразъемными приложения, които можете да използвате в комбинация с вашия традиционните гумен маркуч.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория