• Ново
Гайки и Болтове от Неръждаема Стомана 304 1440 БР M2 M3 M4 M5 С Шестоъгълни Глави За Бутоните за Винтове С Глава С Гайка Кутия Шайби Комплект Организаторите с 4 Гаечными Клю?

Гайки и Болтове от Неръждаема Стомана 304 1440 БР M2 M3 M4 M5 С Шестоъгълни Глави За Бутоните за Винтове С Глава С Гайка Кутия

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Всички ядки с шестоъгълни глави, които ние продаваме, модернизирани и оптимизирани, за да се гарантира съвършенство продукт, предоставен на нашите клиентиНие обичаме нашите клиенти, ние използваме само материали от най-високо качество и никога не спират да подобряваме нашите продукти!. 【Най-добрите материали】– Комплект гайки Lu Kai Sen screws е изработен от истинска неръждаема стомана 304, която има висока устойчивост на корозия за продължително използване.Освен това, нашите комплекти винтове и гайки имат гладка повърхност, без чеп, трайни и устойчиви, и т., така че да можете с увереност да използват нашите продукти в ежедневния живот. 【Перфектна комбинация от】– Lu Kai Sen предлага пълна гама от технически характеристики, състояща се от 1440 винтове, гайки и шайби 4-х размери, M2, M3, M4 и M5. Всеки размера на винта има 4 различни дължина : 8 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm, и всеки размера на винта отговаря на съответната гайке, миене и стопорной миене.По този начин, трябва да си купите само един набор, за да отговори на различните нужди на живота. 【Страхотна кутия за съхранение на】 – Ние искаме нашите клиенти получават по-добри продукти, така че ние обновен и интензивното кутия.Няма перепутываний продукти, тъй като всеки размер и окото на продукта подбрани 1 : 1 в здрава кутия за съхранение. 【Широко приложение】– Нашите продукти могат бързо и лесно да се справят с ремонта и инсталирането на много обекти, като например машини, инструменти, електронни изделия, домакински уреди, средства за комуникация, на брави, лампи, осветителни тела и играчки. 【За гарантиране на 100% удовлетворение】– имаме проблеми с качеството на 1 година, замяна на опаковката, доживотна гаранция, ако не сте напълно удовлетворени, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви върнем 100% в рамките на 30 дни от момента на покупката.Никакви въпроси !!!. 【Най-добрите материали】– Комплект гайки Lu Kai Sen screws е изработен от истинска неръждаема стомана 304, която има висока устойчивост на корозия за продължително използване.Освен това, нашите комплекти винтове и гайки имат гладка повърхност, без чеп, трайни и устойчиви, и т., така че да можете с увереност да използват нашите продукти в ежедневния живот. 【Перфектна комбинация от】– Lu Kai Sen предлага пълна гама от технически характеристики, състояща се от 1440 винтове, гайки и шайби 4-х размери, M2, M3, M4 и M5.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория