• Ново
GDSAFS Ouhoe Пластмасови Освежаващо средство за покриване на пластмаса, Gotosleeps Пластмасови Възстановително Средство За покриване, 2023 Ново Нано Пластмасови Освежаващо п?

GDSAFS Ouhoe Пластмасови Освежаващо средство за покриване на пластмаса, Gotosleeps Пластмасови Възстановително Средство За покриване,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Ефективно възстановяване и освежение за броени минути】 Възстановително средство за покриване на автомобилни пластмаси може да се използва в продължение на дълго времеВие ще бъдете изумени дори и най-труден автомойкой и най-силният дъжд и сняг. 【Защитава автомобилна боя】 Нашата специална формула никога не боли и не е суха вашата гума, довършителни работи, пластмаса или всяка боя, с която тя може да соприкоснуться!Работи с всички цветове на пластмаса и гума. 【Средство за почистване на автомобилни интериори】 Незабавно връща великолепен блясък!Притежава висока степен на защита прониква дълбоко в пластмасова повърхност, създавайки защитен слой, което предотвратява избледняване и стареене се дължи на прекомерна топлина и слънчева светлина. 【Лесна употреба】 Една салфетка - това е новост!Нанесете няколко капки на приложен апликатор и сотрите тапицерия или пластмаса.Просто избършете един път, и ще видите разликата. направете така, че вашият автомобил блестеше като чисто нова. 【Широко се използва】 средство за възстановяване на пластмаса Car guys Е идеална за използване в приборных панели, столчета за кола, управителните колела, подлокотниках, откидных прозорците на покрива, вътрешни или външни колела, бамперах и т.Защо сте избрали набор от намаляването на средствата за покриване на пластмаса Ulti Shine? 1. Ефективно почиства салон и повърхността 2. Защитете повърхност на автомобила 3. Дръжте колата си в чистота и разкош, като нов 4. Съставките са безопасни и нямат мирис Начин на употреба : 1. Нанесете малко количество на гъба. Нанесете го равномерно и внимателно върху желания участък на външни облицовки. Сотрите излишък на средства за покриване на чиста кърпа.Спецификация: Съдържание : 30 мл /50 мл Срок на годност : 3 години Съхранение : на хладно и сухо място, Приложимо : различни пластмасови части на автомобила на Помещение включва : 1/2/3 бр. X 30/50 ml Пластмасов възстановително средство за покриване на Gotosleeps 1/2/3 бр. X парцал 1/2/3 бр. X гъба за почистване Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествен продукт на достъпна цена.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория