• Ново
Универсални ролки Marhynchus /тежки Колела Скоба от марганцевой стомана 2 инча С Подшипниковыми Ролки, Колела Бутам колелото на тролей от TPU (# 1)

Универсални ролки Marhynchus /тежки Колела Скоба от марганцевой стомана 2 инча С Подшипниковыми Ролки, Колела

Rating 
BGN 4.91

Сума
Налично за поръчка

На СТАБИЛЕН И надежден : на Дъното на колелото от материал TPU, висока якост, амортизация и устойчивост на износванеВграден точен, носещи се върти, осигурява безпрепятственото използване и липсата на заеданий. На ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА : Това е роликовое колелото може да се използва за подмяна на ролки колички за инструменти, вагонеток и т. на ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Скоби от марганцевой стомана са свързани, са лесни за инсталиране, издръжливи и лесно се деформират, имат по-дълъг живот. На ПРЕДИМСТВО : Ниско съпротивление на триенето, висока температурна устойчивост, висока скорост, ниско ниво на шум. На ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВИД на РОЛКИ : Има 2 единични тип ролки : универсален колела със спирачки или тежки колела. На СТАБИЛЕН И надежден : на Дъното на колелото от материал TPU, висока якост, амортизация и устойчивост на износване.Вграден точен, носещи се върти, осигурява безпрепятственото използване и липсата на заеданий. На ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА : Това е роликовое колелото може да се използва за подмяна на ролки колички за инструменти, вагонеток и т. на ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Скоби от марганцевой стомана са свързани, са лесни за инсталиране, издръжливи и лесно се деформират, имат по-дълъг живот. На ПРЕДИМСТВО : Ниско съпротивление на триенето, висока температурна устойчивост, висока скорост, ниско ниво на шум. На ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВИД на РОЛКИ : Има 2 единични тип ролки : универсален колела със спирачки или тежки колела.Характеристики : 1. Дъното на колело от материала TPU, висока якост, амортизация и устойчивост на износване. Скоби от марганцевой стомана са свързани, са лесни за инсталиране, издръжливи и лесно се деформират, имат по-дълъг живот. Вграден точно въртене на лагер, плавно използване и липсата на задръствания. Ниско съпротивление на триенето, висока температурна устойчивост, висока скорост, ниско ниво на шум. Може да се използва за подмяна на ролки колички за инструменти, тролейбуси и т. Опции : Състояние : 100% чисто ново Име на продукта : Група за колелата Материал : марганцевая стомана Материал на колелата : TPU Размер : 2 инча Външен диаметър : прибл. Дебелина 50 мм / 2 инча : прибл. 25 мм / 1 инч Фиксирующее седалка : Приблизително 51 * 70 мм / 2 * 2,8 инча Разстояние от центъра на фиксирани дупки : прибл. 35 * 56 мм / 1,4 * 2.2 инча Начин на закрепване : на винт с фиксирано разположение на дупките : 4 Вида валяци : # 1 : Универсални колела със спирачки, # 2 : Универсални колела, # 3 : тежки колела (по избор) Списък на пакетите : 1 * Пудра Забележка : 1.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Name:
Caster
Bracket Material:
Manganese Steel
Wheel Material:
TPU
Size:
2 inches
Outer Diameter:
Approx. 50mm / 2in
Thickness:
Approx. 25mm / 1in
Fixing Seat:
Approx. 51 * 70mm / 2 * 2.8in
Fixed Hole Center Distance:
Approx. 35 * 56mm / 1.4 * 2.2in
Fixing Method:
Screw
Fixed Hole Position:
4
Caster Type:
#1
Package List:
1 * Caster:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория