• Ново
B Baosity 4 бр. Мини-Ролкови Ролкови Универсални Колела Въртящи Валяк Мебелен Колесни Ролка Мини-Въртящи се Колела, за Боклук резервоарите Дъното на Мебели каси, Стоман?

B Baosity 4 бр. Мини-Ролкови Ролкови Универсални Колела Въртящи Валяк Мебелен Колесни Ролка Мини-Въртящи се Колела, за Боклук

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Въртящи колела : Мини-ролкови ролкови ще ви помогне лесно и безшумно се движат тежки предмети, и никой не ще алармата, когато семейството е на почивкаВисококачествен материал : Мебельное колелото е изработено от висококачествена стомана материал, който е траен, износостойким и трайна. Завъртане на 360 градуса : С помощта на този универсален шайба можете свободно да се местите мебели, не уврежда повърхността.Лесна инсталация : просто инсталирайте роликовое колело в долната част на продукта, който искате да преместите.Приложение : Подходящ за кутии за съхранение, кошчета за боклук, нощни тумбочек, цветя, саксии, масички и т., Въртящи колела : Мини-ролкови ролкови ще ви помогне лесно и безшумно се движат тежки предмети, и никой не ще алармата, когато семейството е на почивка.Висококачествен материал : Мебельное колелото е изработено от висококачествена стомана материал, който е траен, износостойким и трайна. Завъртане на 360 градуса : С помощта на този универсален шайба можете свободно да се местите мебели, не уврежда повърхността.Лесна инсталация : просто инсталирайте роликовое колело в долната част на продукта, който искате да преместите.Приложение : Подходящ за кутии за съхранение, кошчета за боклук, нощни тумбочек, цветя, саксии, масички и т., са Добре дошли в нашия магазин.Ако обичате спорта и активната почивка, ние ще предоставим това, което искате, и преподнесем ви много изненади.Описание : - Въртящи се колела : Мини-ролкови ролкови ще ви помогне лесно и безшумно се движат тежки предмети, и никой не ще алармата, когато семейството е на почивка. - Висококачествен материал : Мебельное колелото е изработено от висококачествена стомана материал, който е траен, износостойким и трайна. - Въртене на 360 градуса : с помощта на този универсален шайба можете свободно да се местите мебели, не уврежда повърхността. - Лесна инсталация : просто поставете колелцето на долната част на обекта, който трябва да се движат по - Приложение : Подходящ за кутии за съхранение, кошчета за боклук, нощни тумбочек, цветя, саксии, масички и т., Таблица с размер : 4,8 смх4.5 см/1,89 инча x 1,89 инча x 0,59 инча В комплекта са включени : 4 мини-ролкови колесикапримечание : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория