• Ново
6 Бр. Креативна чаена лъжичка от Неръждаема Стомана, комплект вилици за предястие, за Кафе Десерт, За Сладолед, Чудесен подарък (3 супени лъжици + 3 вилици)

6 Бр. Креативна чаена лъжичка от Неръждаема Стомана, комплект вилици за предястие, за Кафе Десерт, За Сладолед, Чудесен подарък

Rating 
BGN 3.19

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Основен корпус спорша и лъжица е изработена от неръждаема стомана 18/10 (304), която е различна якост, устойчивост на корозия и лесно се поддава на корозия; форма на поничка, изработен от смола, която е здрава и не е крехка 【Cartoony дизайн】 Скъпа форма на поничка, се съчетава с различни цветове, форма, реалистична, огледало полиран, и той опаковани в подарък една кутия.Това може да стане най-добрият подарък за приятели и членове на семейството. 【Сигурност и защита на околната среда】 е Изработена от неръждаема стомана, лесен и приятен, му е лесно да се запази и да вземе в ръцете си, можете да му чисти след употреба, и можете да го използвате постоянно, без да се създава отпадъци. 【Широко приложение】Малка и гъвкава в размер на-добър избор за използване като десерт вилици, вилици за предястие, вилица за коктейли, вилици за плодове, лъжици за еспресо, кафе лъжици, малки лъжички кафе.Идеален за наричат вечери, излети, ресторанти, барове, сватби или за всяко друго събитие. 【Предпоставка, в комплект】 6 опаковки, 3 десертни лъжички + 3 десертни вилици; Ако не сте доволни от стоката, или имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас, ние ще решим това да ви удовлетвори.Креативна Прибори Десертни Лъжици.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория