• Ново
FHSVUD Супер Силни неодимови Магнити с перка, 18 бр. Магнити от Редки земни метали, с дупка в Средата за монтаж на Индустриален склад, 20x5 мм, отвор 5 мм, с Кръгло Основа, Ди?

FHSVUD Супер Силни неодимови Магнити с перка, 18 бр. Магнити от Редки земни метали, с дупка в Средата за монтаж на Индустриален

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Мощни магнити : Нашият неодимовый магнит по-магнитни от феритни магнити, неодимови магнити притежават голям всасыванием, магнетизъм не губи своята привлекателност с течение на времето и поддържа нестандартни размериДиаметър 20 mm x дебелина 5 mm с отвор 5 мм, опаковка от 18 броя. Характеристики на магнита : Магнити, на ръка, с една дупка, направени от редки материали, както неодимови дискови магнити термостойки до 176 ° F. Магнити с дупки за винтове, покрити с трехслойным покритие от Ni + Cu + Ni за усилване на антикоррозийных свойства на магнита с дупки и намаляване на несигурност.Направете неодимови магнити здрави и по-издръжливи.Лесна инсталация : Магнити с потайными дупки съдържат 18 винтове, използвайте винтове за монтаж на магнита върху повърхността на даден обект или използвайте магнита, за да го повали върху повърхността на метален обект.Повърхността на диска с неодимовыми магнити е гладка и да не е податлив на корозия.Магнити с потайными дупки се отстраняват, без да оставят петна.Универсален кръгъл магнит : Мощни магнити, използвани за окачване и определяне на различни метални инструменти, организиране на различни метални предмети и спестяване на пространство и удобство.Кръгли магнити с дупка в центъра са идеални за врати каютных кораби, инсталиране на автомобилни тела, механика, дограма сервизи, гаражи, складове, камбузов, офиси, занаяти и т. Какво получавате : Неодимовый магнит x 18 бр. винт от неръждаема стомана x 18 бр. и приятелско обслужване на клиенти 7 x 24 часа в денонощието.FHSVUD е производител на неодимовых магнити, ние сме специализирани в производството на висококачествени магнити.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория