• Ново
Комплект гнезда за усукване джолан (11 бр.) Включва устройство за теглене на гайки с выступом 1/2 инча с размери от гнездата на 10 мм, 11 мм, 12 мм, 13 мм, 14 мм, 15 мм, 16 мм 17 мм, п?

Комплект гнезда за усукване джолан (11 бр.) Включва устройство за теглене на гайки с выступом 1/2 инча с размери от гнездата

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✅ ОТЛИЧНА ФУНКЦИЯ : Този инструмент за премахване на високоговорителите гайки извлича стопорные председател ядки с помощта на лъча дизайн бутам гнездоНашият инструмент за премахване на високоговорителите ядки могат да се използват ефективно за пълно премахване на високоговорителите гайки с различни марки и модели автомобили. ✅ ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Комплект за извличане на гайки с върха съвместим с удар, така и с челните инструменти.В комплекта също така влизат гнезда 10 мм, 11 мм, 12 мм, 13 мм, 14 мм, 15 мм, 16 мм 17 мм, 19 мм, както и на съединителната планк от 1 част, да ни води механикам бързо отвъртете ядки. ✅ ОТЛИЧНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ : Комплект ударни контакти Shankly е изработен от високо хромомолибденовой стомана, миналата термично третиране, за да се гарантира дълъг период на употреба.Този набор от гнездата за говорители гайки помага да се предотврати появата на драскотини, при запазване на външния вид на колела и изпъкнали гайки. ✅ ЗДРАВ УДОБЕН калъф : Инструмент за облекчаване на стопорной ядки Shankly включва формованный калъф, който осигурява реда в комплекта, а също и хеликоптер за извличане на повредени ядки от гнездото. ✅ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Автоинструменты Shankly инвестират във ваше удовлетворение.Ако по някаква причина се окажете неудовлетворени, ние ще се радваме да ви помогнем с каквото и възстановяване. ✅ ОТЛИЧНА ФУНКЦИЯ : Този инструмент за премахване на високоговорителите гайки извлича стопорные председател ядки с помощта на лъча дизайн бутам гнездо.Нашият инструмент за премахване на високоговорителите ядки могат да се използват ефективно за пълно премахване на високоговорителите гайки с различни марки и модели автомобили. ✅ ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Комплект за извличане на гайки с върха съвместим с удар, така и с челните инструменти.В комплекта също така влизат гнезда 10 мм, 11 мм, 12 мм, 13 мм, 14 мм, 15 мм, 16 мм 17 мм, 19 мм, както и на съединителната планк от 1 част, да ни води механикам бързо отвъртете ядки. ✅ ОТЛИЧНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ : Комплект ударни контакти Shankly е изработен от високо хромомолибденовой стомана, миналата термично третиране, за да се гарантира дълъг период на употреба.Този набор от гнездата за говорители гайки помага да се предотврати появата на драскотини, при запазване на външния вид на колела и изпъкнали гайки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория