• Ново
Cabilock Настолна Кошче за отпадъци Дървена Кофа за Боклук Кошче за хартиени отпадъци 13-Галлонный Боклук 13-Галлонный кофа за Боклук Дървена Кофа за Боклук Офис Боклук ?

Cabilock Настолна Кошче за отпадъци Дървена Кофа за Боклук Кошче за хартиени отпадъци 13-Галлонный Боклук 13-Галлонный кофа за

Rating 
BGN 23.39

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаДесктоп кофата за боклук : Използва се като битови боклуци кофи за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в къщата.Кош за отпадъци на тоалетка в банята : чудесен подарък за нов дом на приятелите и любимите си хора, покажете своята любов и грижи.Десктоп кофата за боклук : Подходящ за употреба в хола, не бива да се използва като боклук кофи, но също така може да се използва и като притежател за съхранение.Кош за боклук на бюрото си : Дизайн на престоя си, може да побере тривиални неща, украсяват къщата.Материал за производството на голям капацитет, лекота на използване.Той има голям капацитет.Кош за отпадъци на масата : Подходящ за кухня, хол, спалня, хотела и други места употреба, удобен и практичен.Десктоп кофата за боклук : Използва се като битови боклуци кофи за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в къщата.Кош за отпадъци на тоалетка в банята : чудесен подарък за нов дом на приятелите и любимите си хора, покажете своята любов и грижи.Десктоп кофата за боклук : Подходящ за употреба в хола, не бива да се използва като боклук кофи, но също така може да се използва и като притежател за съхранение.Кош за боклук на бюрото си : Дизайн на престоя си, може да побере тривиални неща, украсяват къщата.Материал за производството на голям капацитет, лекота на използване.Той има голям капацитет.Кош за отпадъци на масата : Подходящ за кухня, хол, спалня, хотела и други места употреба, удобен и практичен.Пратката включва 1 х кофата за боклук, Особености -Подходящи за кухня, хол, спалня, хотела и други места употреба, удобен и практичен. - Размер : около 30,50 X24,00 X24,00 см / 11,99 X9,43 X9,43 инча. - Използва се като битови боклуци на резервоара за настаняване на отпадъци и поддържане на реда в къщата. - Той е много лесен за използване и почистване, без да заема много ценно пространство на вашия офис. - Материал : Пластмаса. - Най-лесният и елегантен, подходящ за всеки стил на декорация, може да бъде поставен в дома или офиса. - Корпус контейнер, изработен от пластмаса, който може да продължи ви за дълго време.Информация за продукта Е офис кофа за боклук с лесен дизайн в ретро стил, което е непрактично, но в същото време красиво.Той може да даде на вашия дом, с модерен външен вид и събиране на боклук.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория