• Ново
Пуховка за Прах за Подходящи във формата На Сърце, За Мокър и Сух Употреба, Козметичен Инструмент За Грим, 5 бр., Течна Основа, Крем-пудра на Прах, Коректор, Ронлив пуд?

Пуховка за Прах за Подходящи във формата На Сърце, За Мокър и Сух Употреба, Козметичен Инструмент За Грим, 5 бр., Течна Основа,

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

【Пакетът включва】Ще получите 5шт слоеной на прахТази пуховка е необходима за професионален грим, в салон или домашна употреба, идеално място за нанасяне на грим.Тази пуховка е много подходящ за нанасяне на течна основа, бариерен крем, ВВ-крем, слънцезащитен крем, въздушни възглавници, руж, прах, ронлива прах, сенки за очи, суха мед на прах и т. 【Добър материал】 Тази затяжка е направена от висококачествен бархатного материал, който е мек и удобен за използване.В сравнение с други материали, не се налага да се вземат на прах няколко пъти, и по-малко прах се губи.Материалът е мек на допир и лесно деформиран. 【Лесна употреба】 Форма на тази дръпвания улеснява поставянето на всяка част на лицето, при нанасяне на грима, прави грима по-изящни и спокойни.Всяка пуховка с 1 каишка за подкрепа на ръцете, което ви позволява по-лесно да пуховку, тя не е толкова лесно пада, както и предотвратява натрупването на пуховке твърде голямо количество прах, което може не само да направите грима по-добра, но и да спестят на козметиката. 【Моющийся】 Тази на затягане могат да се перат и да се използват многоразово, след няколко приложения, моля, използвайте някои почистващи препарати за миене на тези стола, така че те да останат чисти.След измиване изсъхва по естествен начин въздуха.Този тонален крем може да се използва мокра или суха, за получаване на различни ефекти и грим. 【Идеален подарък】 Тази пуховка - чудесен подарък за всяко момиче, жена, приятелка, сестра, майка, семейство, любительницы за красота, мода и грим, а също така е чудесен подарък за рожден ден, ден за подаръци, ден на Св. Валентин, ден на майката и всеки друг празник.Добре дошли в нашия магазин, ние имаме в магазин на много козметични средства.Характеристики : Вие ще получите 5шт пуховок.Тази пуховка е необходима за професионален грим, в салон или домашна употреба, идеално място за нанасяне на грим.Тази пуховка е много подходящ за нанасяне на течна основа, бариерен крем, ВВ-крем, слънцезащитен крем, въздушни възглавници, руж, прах, ронлива прах, сенки за очи, суха мед на прах и т., на Помещение включва : 5 бр. пуховка, топло Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория