• Ново
Поставка за лаптоп LIIAMOAR, Алуминиев Компютърен Стойка, Ергономичен Лифт за лаптоп на масата, Метален Държач, който е Съвместим с лаптопа от 10 до 17.3-инчов, (Сребро)

Поставка за лаптоп LIIAMOAR, Алуминиев Компютърен Стойка, Ергономичен Лифт за лаптоп на масата, Метален Държач, който е Съвместим

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

☞【Трайна и стабилна】 U-образен дизайн с издръжливи крака, благодарение на поставка за лаптоп е много стабилна и не трепери по време на употребаНескользящая силиконова подплата и осигурява устойчивост на потребителя, а също така предотвратява приплъзване и белези на компютъра. ☞【Разглобяема и преносима】 Нашата поставка за лаптоп свалящ.Шестостенни ключове и шестостенни винтове се предлагат в нашия комплект на доставката.Можете да се събират лесно и бързо.Насладете се на процеса на инсталация.Той също е лек и може да се използва по всяко време и на всяко място. ☞【Вентилирани и здрав】 е Изработен от алуминиева сплав, отвеждане на топлината от удобно за вашия лаптоп.Дебелина 5 мм и може да превозва до 20 кг. Добро качество на изработка осигурява дълготрайна употреба. ☞【Ергономичен дизайн】-поставка за Macbook pro повдига лаптопа на 6 инча, което позволява да се избегнат проблеми с болки в шията и раменете, осигурява идеалното ниво на точка и най-добрата позиция за намаляване на умората от заседналия начин на живот.Можете да поставите клавиатура под него. ☞【Безсрочна подмяна на】 Без ограничение във времето.Ако не можете да ги използвате, моля, свържете се с нас, за да ви изпрати за нови продукти, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. ☞【Трайна и стабилна】 U-образен дизайн с издръжливи крака, благодарение на поставка за лаптоп е много стабилна и не трепери по време на употреба.Нескользящая силиконова подплата и осигурява устойчивост на потребителя, а също така предотвратява приплъзване и белези на компютъра. ☞【Разглобяема и преносима】 Нашата поставка за лаптоп свалящ.Шестостенни ключове и шестостенни винтове се предлагат в нашия комплект на доставката.Можете да се събират лесно и бързо.Насладете се на процеса на инсталация.Той също е лек и може да се използва по всяко време и на всяко място. ☞【Вентилирани и здрав】 е Изработен от алуминиева сплав, отвеждане на топлината от удобно за вашия лаптоп.Дебелина 5 мм и може да превозва до 20 кг. Добро качество на изработка осигурява дълготрайна употреба. ☞【Ергономичен дизайн】-поставка за Macbook pro повдига лаптопа на 6 инча, което позволява да се избегнат проблеми с болки в шията и раменете, осигурява идеалното ниво на точка и най-добрата позиция за намаляване на умората от заседналия начин на живот.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория