• Ново
Държач за обици DENVERZZ, Висящ органайзер за обеци, с Капацитет До 240 двойки, от мек филц, Органайзер за обеци-гвоздиков за жени и момичета, (1 опаковка-черна)

Държач за обици DENVERZZ, Висящ органайзер за обеци, с Капацитет До 240 двойки, от мек филц, Органайзер за обеци-гвоздиков

Rating 
BGN 3.16

Сума
Налично за поръчка

Филц 【Лесна употреба】 органайзер за обеци под фетровым парче има правоъгълен отвор, през който може лесно да фетровый парче, за да поставите или махнете различни ушни нитове или обеци. 【Спестяване на пространство】 Титуляр за обеци с въже, като отгоре е мека и фина, лесно да се затвори, че да пести място. 【Капацитетът за организатор за обеци】 органайзер за обеци-гвоздиков 120 парчета филц, във всяко парче 4 малки дупки, и във всяко парче филц могат да се поберат 2 двойки ушни гвоздиков или обици, като по този начин само може да се побере 240 двойки (украса в комплекта не са включени).Размери организатор-на притежателя за обеци следните : 19.12 инча (Д*Ш* В). 【Висококачествени материали】 Нашия висящ органайзер за обеци изработени от висококачествена филц, което го прави безопасно и трайно.И тази мека текстура ефективно защитава вашите обици. 【Страхотен подарък】 Си елегантни обеци висят на держателе за обеци, като се образува нов модерен елемент, който може да украсите стената, така и да покажат на вашите стилни обици.Имаме основание да вярваме, че това ще бъде задължителна модерен нещо за много момичета / жени / организаторите за обеци. 【Лесна употреба】 органайзер за обеци под фетровым парче има правоъгълен отвор, през който може лесно да фетровый парче, за да поставите или махнете различни ушни нитове или обеци. 【Спестяване на пространство】 Титуляр за обеци с въже, като отгоре е мека и фина, лесно да се затвори, че да пести място. 【Капацитетът за организатор за обеци】 органайзер за обеци-гвоздиков 120 парчета филц, във всяко парче 4 малки дупки, и във всяко парче филц могат да се поберат 2 двойки ушни гвоздиков или обици, като по този начин само може да се побере 240 двойки (украса в комплекта не са включени).Размери организатор-на притежателя за обеци следните : 19.12 инча (Д*Ш* В). 【Висококачествени материали】 Нашия висящ органайзер за обеци изработени от висококачествена филц, което го прави безопасно и трайно.И тази мека текстура ефективно защитава вашите обици. 【Страхотен подарък】 Си елегантни обеци висят на держателе за обеци, като се образува нов модерен елемент, който може да украсите стената, така и да покажат на вашите стилни обици.Имаме основание да вярваме, че това ще бъде задължителна модерен нещо за много момичета / жени / организаторите за обеци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория