• Ново
Закачалка за дрехи TZAMLI с 3 рафтове и род, Метална Закачалка за дрехи, Закачалка за дрехи, Застояла, полици за съхранение на дрехи в гардероба (Черна-3 нива)

Закачалка за дрехи TZAMLI с 3 рафтове и род, Метална Закачалка за дрехи, Закачалка за дрехи, Застояла, полици за съхранение

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : Високо качество металЦвят : Бял / Черен.Размери : 29,53 "W x 15,56 "G x 64,77"Н. 1 х Закачалка за дрехи. 1 x Ръководство за монтаж.Рафтове за съхранение, полици за обувки, ремък за окачване на дрехи - всичко това в тази закачалка за дрехи, практична закачалка за дрехи 3 в 1.Интелигентен дизайн ви предоставя достатъчно място за съхранение на дрехите.Компактни закачалки за дрехи - перфектен малък шкаф за вашето малко пространство. 4 своята практика за крака, които здраво държат на рафта и пола си.Свободно стояща закачалка за дрехи за съхранение на дрехи, обувки, чанти и други предмети в ред.Прави съхранение на дрехи лесно и удобно. 【Здрава метална закачалка за дрехи】 е Направена от висококачествен метал с антикоррозийным покритие, осигуряване на качество и дълготрайност.Сверхпрочная закачалка за дрехи, за да отговарят на вашите ежедневни нужди от допълнително съхраняването на дрехи. 【3 Мрежести рафтове】 Долната сетчатую рафт може да се използва като поставка за обувки и дамски обувки кутии.Средните и горните окото рафтове създават пространство за съхранение на вашите чанти, шалове, панталони, легла или други аксесоари за тях в рамките на reach.Малко пространство, образувано между средната и долната рафтове, също така може да побере малка кошница за съхранение или кутия. 【Подвесная закачалка за дрехи】 Закачалка за дрехи TZAMLI с горната перекладиной чудесно за закачване на дълги рокли, палта, саката, костюми, ризи, поли и т., Тъй като гредата се намира в средата на закачалки, тя не ще наведе се дължи на факта, че на нея може да се мотае повече дрехи, което ви гарантира, стояща закачалка за дрехи.Двете странични и задната водачи не само подобряват устойчивостта на багажник, но и служи като допълнително място за закачване на вашите дробове предмети, като например чадъри, колани, малки шалове и т. 【Практичен и декоративен багажник за съхранение на】 Тази закачалка за дрехи можете да поставите в спалнята, килера, коридор, перално помещение, хол или офис, за да поддържа стаята си незагроможденной.Проектиран с елегантна простота, органайзер за дрехи эстетичен.Класически цвят, изглежда стилно, достатъчно неутрална, за да се съчетае с всеки интериор. 【Размери】 размери : 29,53 "W x 15,56"G x 64,77" Х Идеалната закачалка за дрехи за малко пространство, апартаменти, общежития. 【Здрава метална закачалка за дрехи】 е Направена от висококачествен метал с антикоррозийным покритие, осигуряване на качество и дълготрайност.Сверхпрочная закачалка за дрехи, за да отговарят на вашите ежедневни нужди от допълнително съхраняването на дрехи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория