• Ново
Ротанговые Подноси за сервиране на Ястия, Кошница за Зеленчуци, Чаша, Ротанговое Кофа За съхранение, Ракита Чаена Кошница, Тенис на Притежателя за Чаени Листа, Прен?

Ротанговые Подноси за сервиране на Ястия, Кошница за Зеленчуци, Чаша, Ротанговое Кофа За съхранение, Ракита Чаена Кошница,

Rating 
BGN 4.64

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалНатурална кошница от ракита, креативен дизайн, форми, натурална и красива. добър контейнер за цветя чай, закуски, един добър помощник за вас.Естествен и безопасен материал, много устойчива на износване, издръжлив и надежден, практичен и деликатен.Тази изящна кошница може да ви помогне да украсяват някои парти или на вашият дом.Лесен за работа, икономичен и практичен и може да се използва многократно.синтетичен материал.Натурална кошница от ракита, креативен дизайн, форми, натурална и красива. добър контейнер за цветя чай, закуски, един добър помощник за вас.Естествен и безопасен материал, много устойчива на износване, издръжлив и надежден, практичен и деликатен.Тази изящна кошница може да ви помогне да украсяват някои парти или на вашият дом.Лесен за работа, икономичен и практичен и може да се използва многократно.Описаниетканая кошница за съхранение изпълнена с глоба изработка и изглежда артистично. идеален като кошница за съхранение на чаени листа или други продукти.Лек дизайн, приятна декорация за дома.Приет материал, здрав и издръжлив на употреба.Характеристики Материал : .- Натурална кошница от ракита, креативен дизайн, форми, натурална и красива. - добър контейнер за цветя чай, закуски, един добър помощник за вас.- Естествен и безопасен материал, много устойчива на износване, издръжлив и надежден, практичен и деликатен.- Тази изящна кошница може да ви помогне да украсяват някои парти или на вашият дом.- Лесен за работа, икономичен и практичен и може да се използва многократно.Пратката включва 1 х количката.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория