• Ново
Чанта за Обяд SongYi Corgi Pink Цветя За Жени и Мъже, Преносима Скъпа Изолирано чанта за Обяд с цип за многократна употреба Охладител за приготвяне на храна, Кутия за обяд з?

Чанта за Обяд SongYi Corgi Pink Цветя За Жени и Мъже, Преносима Скъпа Изолирано чанта за Обяд с цип за многократна употреба

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

?Размер : 8"(Д) x4" (Ш) x10" (В) ? Дизайн с голям капацитет : 1 основен джоб с мрежесто джоб с цип вътре.Един джоб с цип отпред.От лявата страна има мрежест джоб.Лесно дръжте кутията за обяд, прибори за хранене, шише с вода и храна. ?Материал : С подвижни катарама / дръжка може да се прикрепя към всяка раница и чемодану.освобождаю твоите ръце.Изработена от висококачествен полиестер и плат Оксфорд, лек. ?Лесно почистване : Изолированную вътрешната част е лесно да се почисти след разливи, просто вземете влажна кърпа и избършете повърхността дочиста. ? Универсална употреба : независимо Дали това е работа, къмпинг, почивка, туризъм, пикник, риболов, училище, плаж, офис или е чудесен избор за изход към светлината, можете да се насладите на хранене по всяко време и на всяко място.(От момента на транспортиране до доставка отнеме 8-15 работни дни. ?️ Чанта-обяд-бокс с термоохладителем Ice Bag Технически характеристики : 1. Голям капацитет : 1 Основен джоб с цип, 1 предни джоба, 1 Странични мрежести джобове.Просторен контейнер, отличен за сандвичи, плодове, салати, напитки, леки закуски, сладкиши, чипс и разнообразие от ястия. Лесен за почистване се Препоръчва измиване продукт на ръка с мек сапун и вода или влажна кърпа и назначени, за да изсъхне на въздуха. С помощта на подвижни ключалката можете да го прикачите към плечевому колана на раницата, спортни чанти или пътна чанта, удобна за носене 4. Осигурява отлична безопасността на студено/ горещо Запазва храна и напитки при оптимална температура в продължение на няколко часа. Модерен сладък дизайн patterm Получих като подарък за приятел, те ще го харесат.Може да се използва като чанта за обяд, чанта за пикник, различни чанти, торбички за храна и сандвичи, чанти за пазаруване в магазините за хранителни стоки и т., Можете да вземете своята чанта за обяд в отпуска, на плажа, на пикник, в парка, пътуване и т., Подходящ за работа, училище, колеж, разходки, плаж, риболов.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория