• Ново
JQZLXCJZWJ Трислоен, Пятислойный Рафтове за Саксии Етаж Многопластови Стелажи За съхранение, срок на годност за Тенджери, Кухненски Часова Кухненски Принадлежности Ра?

JQZLXCJZWJ Трислоен, Пятислойный Рафтове за Саксии Етаж Многопластови Стелажи За съхранение, срок на годност за Тенджери,

Rating 
BGN 19.36

Сума
Налично за поръчка

▲ Размери на продукта : пятислойная поставка за саксии (с дължина 35 см х височина 101,5 см), трехслойная поставка за саксии (с дължина 35 см х височина 51,5 см) той е компактен и пести място ▲ Е подходящ за тежки решения за съхранение : оригинални рафтове с регулируема височина, на която могат да се настанят до пет противней. ▲ Здрава конструкция : Този титуляр за тенджери, регулируеми по височина, изработен от неръждаема стомана, която осигурява тяхната издръжливост, устойчивост на корозия и лекота на съдържанието в чистота. ▲ Е стилно решение за съхранение, което няма да ви разочарова и ще бъде трайна. ▲Изчистен метален кухненски рафтове, предназначена за съхранение на съдове, помага да спестите повече пространство в кухнята. ▲ Размери на продукта : пятислойная поставка за саксии (с дължина 35 см х височина 101,5 см), трехслойная поставка за саксии (с дължина 35 см х височина 51,5 см) той е компактен и пести място. ▲ Е подходящ за тежки решения за съхранение : оригинални рафтове с регулируема височина, на която могат да се настанят до пет противней. ▲ Здрава конструкция : Този титуляр за тенджери, регулируеми по височина, изработен от неръждаема стомана, която осигурява тяхната издръжливост, устойчивост на корозия и лекота на съдържанието в чистота. ▲ Е стилно решение за съхранение, което няма да ви разочарова и ще бъде трайна. ▲Изчистен метален кухненски рафтове, предназначена за съхранение на съдове, помага да спестите повече пространство в кухнята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория