• Ново
Alipis Закачалка За Кърпи Стил, Монтирани От Стомана Пространство За Съхранение на хартиени Кърпички в Самозалепваща рафт Изисква Баня Перфоратор За Пробиване стени?

Alipis Закачалка За Кърпи Стил, Монтирани От Стомана Пространство За Съхранение на хартиени Кърпички в Самозалепваща рафт

Rating 
BGN 7.25

Сума
Налично за поръчка

ДЪРЖАЧ ЗА ХАРТИЕНИ КЪРПИ за БАНЯ - Изработен от устойчив и безопасен за използване на материалаДЪРЖАЧ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - необходима срок на съхранение във вашия тоалетната или банята.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - - Необходим рафтове за съхранение в дома на тоалетната или банята.ЗАКАЧАЛКА за РОЛКИ салфетки за баня - - Всички ръбове са много гладки и отлични на пипане, идеални за ролки хартия обикновен размер.ДЪРЖАЧ за тоалетна, в БАНЯТА - необходима срок на съхранение във вашия тоалетната или банята. под закачалка за хартиени кърпи.Пратката включва 1 х стойка за ролка хартия Характеристики -Размер : Около 15x6x7 см Окачен титуляр за хартиени кърпи. - Лесно да се съхранява на хартиени кърпи, за удобно и бързо извличане на матиран черен държач за тоалетна хартия. - Цвят : Както е показано на фигура, стенни закачалка за хартиени кърпи. - Материал : Поставка за ролки тапет от неръждаема стомана. - Необходима полици за съхранение на самозалепваща хартия във вашия тоалетната или банята. - Произведен от материал, устойчив и безопасен за използване на притежателя на ролка за хартия. - Всички ръбове са много гладки и отлични на пипане, идеални за ролки хартия обикновен размер, на притежателя на тоалетна хартия. - Можете да го използвате за кърпи и други консумативи, както и за притежателя на салфетки.Описание на продукта Държач за тоалетна за баня, Подходящи за ролки хартия обикновени размери, монтиран на стената дизайн, вие не се тревожите за това, че заемат твърде много място във вашата ограничена банята.закачалка за ролки салфетки за баня В сравнение с традиционните държач за тоалетна хартия, тази закачалка за салфетки станем по-силни и издръжливи в сравнение.Държач за хартиени кърпи за банята на Този обект е доста удобен за съхранение на ролка хартия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория