• Ново
EROOLU Бамбук Диспенсер За Хартиени Кърпи, Държач За Хартиени Кърпи, Държач За Кърпи За Ръце, Държач за Кърпички, Държач за Тоалетна хартия на Руло, Кърпа за Ръце C /Z/M Пъ?

EROOLU Бамбук Диспенсер За Хартиени Кърпи, Държач За Хартиени Кърпи, Държач За Кърпи За Ръце, Държач за Кърпички, Държач

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Многоцелеви : Този бамбук диспенсер за хартиени кърпи за ръце е подходящ за многократно сгъване на хартия, кърпички, салфетки, кърпи за ръце, тоалетна хартия и т Чудесен подарък за вашите родители, приятели, роднини, любовници декорации за дома. Двойно удобство и достъпност : стенен дизайн и плота на масата са идеални за пестене на място, така и за плотове.Бърз и лесен достъп до ценни книжа от дъното, отгоре, или от двете страни на притежателя за хартиени кърпи. Натурален материал : Този държач за кърпи за ръце, произведени от бамбук с естествената текстура на дървесината светло-кафяви на цвят и гладка повърхност.Този държач за кърпички влагоустойчив, отговарят на високи, лек, издръжлив.Инсталация : Този диспенсер за кърпи за ръце е подходящ за кухня, хол, баня, обществени тоалетни, кафене, ресторант, хотел, маса за хранене и т. за Бърз и лесен начин за презареждане на ценни книжа, кърпи.Многоцелеви : Този бамбук диспенсер за хартиени кърпи за ръце е подходящ за многократно сгъване на хартия, кърпички, салфетки, кърпи за ръце, тоалетна хартия и т. Чудесен подарък за вашите родители, приятели, роднини, любовници декорации за дома. Двойно удобство и достъпност : стенен дизайн и плота на масата са идеални за пестене на място, така и за плотове.Бърз и лесен достъп до ценни книжа от дъното, отгоре, или от двете страни на притежателя за хартиени кърпи. Натурален материал : Този държач за кърпи за ръце, произведени от бамбук с естествената текстура на дървесината светло-кафяви на цвят и гладка повърхност.Този държач за кърпички влагоустойчив, отговарят на високи, лек, издръжлив.Инсталация : Този диспенсер за кърпи за ръце е подходящ за кухня, хол, баня, обществени тоалетни, кафене, ресторант, хотел, маса за хранене и т. за Бърз и лесен начин за презареждане на ценни книжа, кърпи.Атрибути на стоката-марка, независимо от това, дали към импортному материал Бамбук салфетка, свалящ се салфетка, приложение в дневна, баня, диспенсер за хартиени кърпи, за произхода на кутии за шен мъж, брой търсите консултация, търговска атрибут, вътрешна търговия + външна търговия, печат, лого дизайн, обичайната обработка, аксесоари за подаръци, промоции, времето за пускане на пазара 2020 г., стил модерен минималистичен, в патент е посочен артикул, диспенсер за хартиени кърпи черно, естествен цвят, Основните ръководни платформа brown Main Основни зони на продажбите - в северна америка лицензирани частни търговски марки, независимо от това, дали приети с трансграничен износ на специални източници на доставки - да.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория