• Ново
Магнитни мигли, подобрени магнитни фалшиви мигли, за да пълни очите, лесно надеваемые (10 двойки на миглите с подводкой за очите)

Магнитни мигли, подобрени магнитни фалшиви мигли, за да пълни очите, лесно надеваемые (10 двойки на миглите с подводкой за очите)

Rating 
BGN 14.39

Сума
Налично за поръчка

❤Набор от магнитни мигли : без магнитна молив за очи 8шт магнитни мигли за ежедневна употреба резервно копие за набиране на миглите. ❤Безопасно и лесно за употреба : можете бързо да носят магнитни фалшиви мигли без използването на лепило.По-безопасни и по-полезни за здравето.Не се притеснявайте за увреждане на лепило за миглите при отстраняване на грим. ❤Трае през целия ден : Водоустойчива и бързо съхнещи магнитни мигли са добри за грим.no страх от изпотяване. ❤Икономичен и практичен : Фалшиви мигли от синтетични или изкуствени влакна.Реалистичен и многократна употреба. ❤Набор от магнитни мигли : без магнитна молив за очи. 8шт магнитни мигли за ежедневна употреба резервно копие за набиране на миглите. ❤Безопасно и лесно за употреба : можете бързо да носят магнитни фалшиви мигли без използването на лепило.По-безопасни и по-полезни за здравето.Не се притеснявайте за увреждане на лепило за миглите при отстраняване на грим. ❤Трае през целия ден : Водоустойчива и бързо съхнещи магнитни мигли са добри за грим.no страх от изпотяване. ❤Икономичен и практичен : Фалшиви мигли от синтетични или изкуствени влакна.Реалистичен и многократна употреба.Магнитни мигли, модернизирани магнитни фалшиви мигли, за да пълни очите, лесно се носи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория