• Ново
Авто прахосмукачка CUJUX 120 W с Висока Всасыванием Ръчно За Кола Влажен И Сух Прахосмукачка с Двойно Предназначение 12 В Преносим Мини Автомобилна Прахосмукачка (Цвят:

Авто прахосмукачка CUJUX 120 W с Висока Всасыванием Ръчно За Кола Влажен И Сух Прахосмукачка с Двойно Предназначение 12 В

Rating 
BGN 180.26

Сума
Налично за поръчка

Мощност 1120 W, силно засмукване, изпразва за броени секунди, може да поеме всички видове отпадъци, монети, цигарен пепел с петна от вода, etc. Двойно намаляване на шума, безшумен прахосмукачка, голямо усвояването може да работи безшумно. Автоматично регулиране на двигател, той не ще се загрее при употреба в продължение на дълго време, добра стабилност. Многократна филтрация, продължително усвояване, предотвращающее попадането на твърди частици в машинно отделение и препятствующее работа на двигателя. Мрежест филтър може да се измие, да се намокри и подсушете с двойна употреба, както мрежест филтър може да се свали и почисти. мощност 1,120 W, силно засмукване, почистване само за няколко секунди, може да поеме всички видове отпадъци, монети, цигарен пепел с петна от вода, etc. Двойно намаляване на шума, безшумен прахосмукачка, голямо усвояването може да работи безшумно. Автоматично регулиране на двигател, той не ще се загрее при употреба в продължение на дълго време, добра стабилност. Многократна филтрация, продължително усвояване, предотвращающее попадането на твърди частици в машинно отделение и препятствующее работа на двигателя. Мрежест филтър може да се измие, да се намокри и подсушете с двойна употреба, както мрежест филтър може да се свали и почисти. мощност 1,120 W, силно засмукване, почистване само за няколко секунди, може да поеме всички видове отпадъци, монети, цигарен пепел с петна от вода, etc. Двойно намаляване на шума, безшумен прахосмукачка, голямо усвояването може да работи безшумно. Автоматично регулиране на двигател, той не ще се загрее при употреба в продължение на дълго време, добра стабилност. Многократна филтрация, продължително усвояване, предотвращающее попадането на твърди частици в машинно отделение и препятствующее работа на двигателя. Мрежест филтър може да се измие, да се намокри и подсушете с двойна употреба, както мрежест филтър може да се сваля и почиства.* Оборудван с множество дюзи за почистване на всеки ъгъл на седалката, пропуски, постелки и багажника. * Лека конструкция, просто включете захранващия кабел към гнездото запалката на колата.Техническа спецификация : Материал : abs Цвят : сив, син Скорост на двигателя : 30000 об/мин и Капацитет на батерията : 2600 mah Мощност : 120 W Тип : Жична, в комплект : 1 Удължен плосък мундщук 1 кабел за запалката на автомобил 1 Елемент филтър HEPA 1 Удлинительный маркуч Забележки : 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория