• Ново
Звезден Проектор LOFTEK Galaxy Projector, Прожектор за Нощно Осветление с възможност за Регулиране на 360 ° с Дистанционно управление и Таймер, Акумулаторна батерия Led Проекто?

Звезден Проектор LOFTEK Galaxy Projector, Прожектор за Нощно Осветление с възможност за Регулиране на 360 ° с Дистанционно

Rating 
BGN 31.99

Сума
Налично за поръчка

1 x Звезден проектор 1 x дистанционно управление. 1 x захранващ Адаптер. 1 x Ръководство на потребителя.Регулиране на цвят, яркост и скорост на потока светлина Galaxy light с помощта на дистанционно управление и сензорни клавиши. Завъртане на 360 ° & Регулируем ъгъл на проекция.Този проектор е нощно осветление с въртене на 360 ° позволява на звезди и мъглявини са се комбинират помежду си.Придава приятна естетика на спалнята си и пространството.Красиво, украсете тавана и стените.Колкото по-далеч проекционная лампа е от тавана и стените, толкова по-голяма площ на проекцията можете да получите.Проектор starry съзвездие могат да се използват като нощни лампи за детска стая/детска нощни лампи/осветление атмосфера океанска вълна/осветление на настроението, сцена осветление/диско топка/ осветление атмосферата на автомобила/ осветление декор игрална стая /акцент за домашно кино / светлинни ефекти, осветление за диджеи.Проектор Galaxy light - стилен подарък за рожден ден/парти/сватба/за украса на стая/ден за защита на децата/Коледа/възпоменателни подаръци/Ден, Свети Валентин,.Дистанционно управление на универсален за всички проектори Loftek star-YFR-001 A. 【3 D Aurora Starlight Show】- Звезден проектор LOFTEK galaxy projector използва стъклени лазерни лещи с висока резолюция с реалистични 3 D-ефект, за да ви представи мечтательные и омаен впечатления.Лек проектор за спални проектира милиони червени и зелени звезди и преобразува 5 разноцветни облаци, мъглявината, които красиво запълване на тавана и стените.С помощта на дистанционното управление вие можете да накарате звездите и облаците мъглявини да работят в унисон или каквото и да е.Те могат да бъдат статични или подвижни, с бързи или бавни, влага и угасне. 【Дистанционно управление 6 месеца безплатна замяна при проблеми с качеството на продукцията; през целия живот за обслужване на клиенти на 7x24 часа.Пратката включва : 1 х Звезден проектор, 1 х дистанционно управление 1 х захранващ адаптер 1 х USB кабел 1 х ръководство за потребителя. Завъртане на 360 ° За полноугловой проекция.Магнитно и преносимо основата улеснява регулировка на ъгъла на прожектиране на 360 ° хоризонтално и 180 ° вертикално.Проектор Galaxy projector star перфектно запълва таван и стени и панорамен изглед.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория