• Ново
Резбовани Съединителни Гайки, 5ШТ Шестостенни на Съединителната Гайка M12 Стандартен Размер, Устойчиви на корозия за Закрепване на Болт Шипове на Винт

Резбовани Съединителни Гайки, 5ШТ Шестостенни на Съединителната Гайка M12 Стандартен Размер, Устойчиви на корозия за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на гайки : Тези съединителни гайки с шестоъгълни глави са с вътрешна резба и шестостенни прът за да се осигури добър ъгъл на детайлност инструментиНЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Изработен е от изключително неръждаема стомана 304, не е податлив на корозия и е трайна, има добра устойчивост на корозия и устойчивост на износване с дълъг срок на служба.ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Съединителна гайка свързва пръчка с резба от две части с противоположния край за закачане на различни предмети или вертикално или хоризонтално.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Шестостенни гайки са подходящи за присъединяване на болтове, игли, машинни винтове, резба пръчки и т., подходящи за вътрешна и външна употреба. В 1 комплект : Включително и 5 броя шестоъгълни съединителните гайки със стандартен размер и конец, достатъчно за инсталиране и подмяна. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на гайки : Тези съединителни гайки с шестоъгълни глави са с вътрешна резба и шестостенни прът за да се осигури добър ъгъл на детайлност инструменти. НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Изработен е от изключително неръждаема стомана 304, устойчив на корозия и е трайна, има добра устойчивост на корозия и устойчивост на износване с дълъг срок на служба. ЛЕСЕН ЗА работа : Съединителна гайка свързва пръчка с резба от две части с противоположния край за закачане на различни предмети или вертикално или хоризонтално. Широко приложение : Шестостенни гайки са подходящи за съединителните болтове, игли, машинни винтове, резба пръчки и т., подходящи за вътрешна и външна употреба. В 1 комплект : в това число 5 броя шестоъгълни съединителните гайки със стандартен размер и конец, достатъчно за инсталиране и подмяна.Параметри : Тип на продукта : Шестостенни на съединителната гайкаматериал : неръждаема стомана 304 Цвят : Серебристыйспецификация : M12x1.75-19-l50 мм Предназначение : Специално предназначени за подвързване на две парчета заедно, за да ги направи едно цяло.Шестостенни гайки са подходящи за болтове, игли, машинни винтове, пръти с дърворезба и т., както и за вътрешна и външна употреба.Списък с пакети : 5 x Шестоъгълни съединителните гайки.

Всичко за продукта

Item Type:
Hex Coupling Nut
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Silver
Specification:
M12x1.75-19-L50mm
Purpose:
Specially designed for fastening two parts together to make them one. Hex nuts are suitable for bolts, studs, machine screws, threaded rods, etc., and suitable for indoor and outdoor use.
Package List:
5 x Hex Coupling Nuts :

Подобни продукти в категория