• Ново
Тенис на мат iCasso с парно отопление, топла вода чанта за ръце за мишка с подгряване, Електрически Топло Тенис на подложка с 3 Нива на отопление за компютърна клавиату?

Тенис на мат iCasso с парно отопление, топла вода чанта за ръце за мишка с подгряване, Електрически Топло Тенис на подложка

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【3 нива на управление】 Настолна панел с топъл за клавиатура и мишкаОтопляеми подложка за мишка има 3 нива на температурата 38℃,42℃,46℃ (100. 3 нивото на управление на автоматично изключване по време (1 час, 2 часа, 4 часа).Това ви позволява да изберете подходящо време за спиране на тока в съответствие със собствените си нужди. 【Защитен и гарантиран 】 Тенис на подложка за мишка има водоустойчива повърхност и не пропуска ток.Изделия с къс закриването, самоограничивающее устройство за защита от прегряване. го правят по-сигурен, по-уверен. 【Бързо нагревающийся Подложка за мишка】Термостатичен нагревателен материал от трето поколение, нагревательная филм PT, термостатичен за отопление, по-ниска консумация на енергия. 【Многофункционално използване на】 Геймърска подложка за мишка / топло за ръце.Многократно се използва като подложка за мишка, настолен подложка, подложка за краката, котешки подложка за сън.Използвайте в няколко случая, като например работа, следобеден отдих дома a. Добър избор на зимни ястия. 【 Висококачествени материали】 Настолна топло изработени от висококачествени материали, водоустойчив с гладка повърхност от изкуствена кожа и противоплъзгаща основа с прошитыми ръбове. 【3 нива на управление】 Настолна панел с топъл за клавиатура и мишка.Отопляеми подложка за мишка има 3 нива на температурата 38℃,42℃,46℃ (100. 3 нивото на управление на автоматично изключване по време (1 час, 2 часа, 4 часа).Това ви позволява да изберете подходящо време за спиране на тока в съответствие със собствените си нужди. 【Защитен и гарантиран 】 Тенис на подложка за мишка има водоустойчива повърхност и не пропуска ток.Изделия с къс закриването, самоограничивающее устройство за защита от прегряване. го правят по-сигурен, по-уверен. 【Бързо нагревающийся Подложка за мишка】Термостатичен нагревателен материал от трето поколение, нагревательная филм PT, термостатичен за отопление, по-ниска консумация на енергия. 【Многофункционално използване на】 Геймърска подложка за мишка / топло за ръце.Многократно се използва като подложка за мишка, настолен подложка, подложка за краката, котешки подложка за сън.Използвайте в няколко случая, като например работа, следобеден отдих дома a. Добър избор на зимни ястия. 【 Висококачествени материали】 Настолна топло изработени от висококачествени материали, водоустойчив с гладка повърхност от изкуствена кожа и противоплъзгаща основа с прошитыми ръбове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория