• Ново
Стенни Прибиращ се Бельевая въже, Предотвращающая Увиснала, Защитени от ръжда, Удебелена Двойна Бельевая Въже от неръждаема стоманена тел, Безопасна за тежки усло?

Стенни Прибиращ се Бельевая въже, Предотвращающая Увиснала, Защитени от ръжда, Удебелена Двойна Бельевая Въже от неръждаема

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Линия на защита от ръжда] Двойна линия за сушене на дрехи с удебелени тел от неръждаема стомана, която не ръждясва при ежедневна употребаМоже да се използва за сушене на кърпи, чаршафи, филтър памперси и т. [Сценарий прилагането на] Тази прибиращ се бельевая въжето може да се използва вътре и извън помещения, като хотели, вътрешни дворове, тераси, бани, душ кабини, перални и т. [с Прости действия по използването] Извадете прането въже правилната дължина, натиснете бутона за заключване, след това завъртете копчето, за да я затегнете, за да се предотврати увисването, и вие ще можете да изсъхне дрехите си. [Конструкция за сигурност] Прибиращ се бельевая въже може да се включат автоматично и с много ниска скорост, без да причинява вреда на вашите ръце.Се прибира когато не се използва, ефективно спестяване на място. [Материал на премиум] Камерата на стената плъзгаща линия от дрехи, изработени от висококачествена ABS-материал, който се отличава с устойчивост на топлина и удар. [Безопасна конструкция] Прибиращ се бельевая въже може да се включат автоматично и с много ниска скорост, без да причинява вреда на ръцете.Се прибира когато не се използва, ефективно спестяване на място. [Линия на защита от ръжда] Двойна линия за сушене на дрехи с удебелени тел от неръждаема стомана, която не ръждясва при ежедневна употреба.Може да се използва за сушене на кърпи, чаршафи, филтър памперси и т. [Прости стъпки за използване на] Издърпайте въжето правилната дължина за дрехи, натиснете бутона за заключване, след това завъртете копчето, за да я затегнете, за да се предотврати увисването, и вие ще можете да изсъхне дрехите си. [Скрипт за прилагане на] Тази прибиращ се бельевая въжето може да се използва вътре и извън помещения, като хотели, дворове, тераси, бани, душ кабини, перални и т. [Висококачествени материали] Камерата на стената плъзгаща се снабди с въже е изработен от висококачествен материал ABS, който е с устойчивост на топлина и удар.Параметри : Тип на продукта : Сгъваем бельевая веревкаматериал : ABS-пластмаса, неръждаема стальразмер на корпуса : Дължина : прибл. 24 см / 9,4 инча, Ширина : приблизително 8,8 см / 3,5 инча, дебелина : около 5,7 см / 2,2 инча, Дължина на линия : приблизително 4,2 м / 13,8 фута общо тегло : прибл.

Всичко за продукта

Item Type:
Retractable Clothesline
Material:
ABS Plastic, Stainless Steel
Shell Size:
Length
Line Length:
Approx. 4.2m/13.8ft
Gross Weight:
Approx. 950g/33.5oz
Package List:
1 x Set of Retractable Clothesline (Total 6 Pieces):
14 x Self Tapping Screws:
14 x Expansion Tube:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.:

Подобни продукти в категория