• Ново
Писоар за мъжката тоалетна в банята, Мъжки Писоар от Неръждаема Стомана 304, монтиран на стената Мъжки Писоар, Автоматичен Индукционный Писоар, Малки Търговски Обще?

Писоар за мъжката тоалетна в банята, Мъжки Писоар от Неръждаема Стомана 304, монтиран на стената Мъжки Писоар, Автоматичен Индукционный

Rating 
BGN 43.54

Сума
Налично за поръчка

1 ИНТЕЛИГЕНТНА ИНДУКЦИОННАЯ ПОДАВАНЕТО на ВОДА : интелигентен сензор последна дума в писоар спускает вода, когато идват хора, което значително облекчава ръцете си, ви прави по-здрави и гигиеничными при посещение на тоалетна и което ви позволява ефективно да се избегне загуба на водни ресурси. ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Писоар е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трайна и нейното не е лесно да се прекъсне.Повърхността е обработена покритие покритие и процеса с тел рисунка, която да е лесно ръжда, устойчив на стареене и има дълъг срок на служба. ОБЩ ДИЗАЙН на ВЪНШНИЯ ВИД : Общ овалния дизайн последна дума в писоар, разширения вътрешен корпус на резервоара, голямо пространство в басейна, по-свободното използване на издание, дизайн за задържане на вода около естествена дъга, голяма зона на вълни - всичко това може да се поддържат чисти за дълго време, без специфичен мирис. ♥ Лесна инсталация : Писоар от неръждаема стомана се монтира на стената, а задната част се закрепва за стена, която можете да закачите на стената и свързване към впуску и източване на водата. ♥ Без покупки : Обслужване на клиентите винаги ни е първото важно нещо, когато го получите, ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас по пощата за първи път, на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 12 часа. ИНТЕЛИГЕНТНА ИНДУКЦИОННАЯ ПОДАВАНЕТО на ВОДА : интелигентен сензор последна дума в писоар спускает вода, когато идват хора, което значително облекчава ръцете си, ви прави по-здрави и гигиеничными при посещение на тоалетна и което ви позволява ефективно да се избегне загуба на водни ресурси. ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Писоар е изработена от неръждаема стомана, която е трайна и трайна и нейното не е лесно да се прекъсне.Повърхността е обработена покритие покритие и процеса с тел рисунка, която да е лесно ръжда, устойчив на стареене и има дълъг срок на служба. ОБЩ ДИЗАЙН на ВЪНШНИЯ ВИД : Общ овалния дизайн последна дума в писоар, разширения вътрешен корпус на резервоара, голямо пространство в басейна, по-свободното използване на издание, дизайн за задържане на вода около естествена дъга, голяма зона на вълни - всичко това може да се поддържат чисти за дълго време, без специфичен мирис. ♥ Лесна инсталация : Писоар от неръждаема стомана се монтира на стената, а задната част се закрепва за стена, която можете да закачите на стената и свързване към впуску и източване на водата. ♥ Без покупки : Обслужване на клиентите винаги ни е първото важно нещо, когато го получите, ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас по пощата за първи път, на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 12 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория