• Ново
Калъфи за таблети Калъф е Съвместим с Huawei MatePad 10,4 инча, Съвместима с Честта V6 10,4 Калъф-за награда, Тънък калъф-поставка Smart Folio Противоударные Защитни Капаци Защитен ?

Калъфи за таблети Калъф е Съвместим с Huawei MatePad 10,4 инча, Съвместима с Честта V6 10,4 Калъф-за награда, Тънък калъф-поставка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Специално проектирана за таблети. Пълна защита на вашия таблет.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн. 【Съвместимост】 е Разработен в съответствие с Huawei Mate Pad 10,4 инча, съвместима с чехлами Huawei Honor V6 10,4.Не важи за други модели, съвместими с i Pad, моля, проверете позицията на дупки и се обърнете към образа на разпоредбите на дупки, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет. Специално проектирана за таблети. Пълна защита на вашия таблет.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн. 【Съвместимост】 е Разработен в съответствие с Huawei Mate Pad 10,4 инча, съвместима с чехлами Huawei Honor V6 10,4.Не важи за други модели, съвместими с i Pad, моля, проверете позицията на дупки и се обърнете към образа на разпоредбите на дупки, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория