• Ново
BESTonZON 6 бр. компл. Супени Лъжици от Неръждаема Стомана, Лъжици За Смесване на Плъхове, Златни Десертни Прибори за хранене, Подарък Зодиакальная Эмалевая Лъжица с Тво?

BESTonZON 6 бр. компл. Супени Лъжици от Неръждаема Стомана, Лъжици За Смесване на Плъхове, Златни Десертни Прибори за хранене,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ЛЪЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД - няма ръжда, по-удобен, никога не се огъваСУПОВЫЕ ЛЪЖИЦИ - не ръжда и са подходящи за употреба, никога не се огъват.ЛЪЖИЧКИ за ЕСПРЕСО - идеална за приготвяне на вечеря, кафе, чай или плодов десерт.ЛЪЖИЦИ за РАЗБЪРКВАНЕ - много са добри за вашата кухня, идеални за плодове, торти и така нататък.ЛЪЖИЧКИ за ДЕСЕРТ на вечеря, кафе, чай или по време на десерта.ЛЪЖИЦА ЗА СЛАДОЛЕД - няма ръжда, по-удобен, никога не се огъва.СУПОВЫЕ ЛЪЖИЦИ - не ръжда и са подходящи за използване, никога не се огъват.ЛЪЖИЧКИ за ЕСПРЕСО - идеална за приготвяне на вечеря, кафе, чай или плодов десерт.ЛЪЖИЦИ за РАЗБЪРКВАНЕ - много са добри за вашата кухня, идеални за плодове, торти и така нататък.ЛЪЖИЧКИ за ДЕСЕРТ на вечеря, кафе, чай или по време на десерта.Пратката включва 6 x лъжици Характеристики -Не ръждясва и полезен, никога не прегъвайте лъжица. - Материал : Многофункционални лъжици от неръждаема стомана, с сплав. - Цвят : Златисти супени лъжици - Размер : около 13,5х2 кафени лъжички. - чаена лъжичка от неръждаема стомана за приготвяне на вечеря, кафе, чай или плодов десерт. - Направена от материал за продължителна употреба лъжица за горещ шоколад. - Много подходящ за вашата кухня, подходящ за лъжичка за плодове, торта и така нататък. - Празничен модел, лъжичка за сладолед за вашия приятел, и на семейството.Информация за стоки, Посуда и прибори за партита на подарък И не се притеснявайте за това, че боята осыплется, е безопасно и полезно за здравето. кафеена лъжичка на преносим и лесен размер, лесно да носят със себе си. млечни лъжичка Това е лъжица от неръждаема стомана, изработени от висококачествен материал с нежен дизайн и ярко огледално покритие, който е безопасен за употреба. десертни лъжици творческа форма, изглеждат модерни и елегантни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория