• Ново
Шкаф за обувки, самостоятелен Органайзер за съхранение на обувки с 2 Жалюзийными врати, Пейка за съхранение на обувки със Скрито отделение за антре и дрешник в кори?

Шкаф за обувки, самостоятелен Органайзер за съхранение на обувки с 2 Жалюзийными врати, Пейка за съхранение на обувки със Скрито

Rating 
BGN 228.65

Сума
Налично за поръчка

❤Конструкция щори : за Да удължите живота на обувките и осигуряване на лична хигиена, ние предпочитаме да се съхранява обувки на сухо място с циркулация на въздухаЗа това нашият гардероб за съхранение на обувки оборудван с 2 жалюзийными врати с вградени магнитни ограничители за по-добра вентилация и затваряне. ❤Безплатна регулиране и тегления : Разделителят може да се регулира отгоре и отдолу или да се оттегли, за да съхранявате любимите си обувки, от балеток, маратонки до средни обувки.Съхранявайте ги в това шкафче за обувки с врати, вместо да ги остави на милостта на прах на пода. ❤Тапицерия : Дебела възглавница от разпенен материал rebound, увита в дишаща памучна и ленена кърпа с пяна с висока плътност за осигуряване на удобно място за сядане.Вместо да дрыгать крака, за да завърже връзките на обувките, удобно седни на тази пейка в коридора с проверите за обувки да се носят обувки. ❤Многофункционална пейка за обувки : Пейка за обувки шкаф е екологично чиста и здрава.Може да се използва като винтажной пейки за обувки шкаф, на перваза на прозореца, на дивана, поставка за крака, пейки в края на легла, пейки в коридора, спалнята и т., На него е леко и удобно да се седи, можете да се носят обувки или за кратко време да се отпуснете. ❤Спестяване на пространство : на малка площ, можете да сложите обувки шкаф за обувки, намаляване на каша, можете да лесно да намерите желаната обувки, осигури повече пространство за съхранение, както и ефективно изолира прах.Горната платформа е достатъчно просторна, за да поставите малки предмети. ❤Конструкция щори : за Да удължите живота на обувките и осигуряване на лична хигиена, ние предпочитаме да се съхранява обувки на сухо място с циркулация на въздуха.За това нашият гардероб за съхранение на обувки оборудван с 2 жалюзийными врати с вградени магнитни ограничители за по-добра вентилация и затваряне. ❤Безплатна регулиране и тегления : Разделителят може да се регулира отгоре и отдолу или да се оттегли, за да съхранявате любимите си обувки, от балеток, маратонки до средни обувки.Съхранявайте ги в това шкафче за обувки с врати, вместо да ги остави на милостта на прах на пода. ❤Тапицерия : Дебела възглавница от разпенен материал rebound, увита в дишаща памучна и ленена кърпа с пяна с висока плътност за осигуряване на удобно място за сядане.Вместо да дрыгать крака, за да завърже връзките на обувките, удобно седни на тази пейка в коридора с проверите за обувки да се носят обувки. ❤Многофункционална пейка за обувки : Пейка за обувки шкаф е екологично чиста и здрава.Може да се използва като винтажной пейки за обувки шкаф, на перваза на прозореца, на дивана, поставка за крака, пейки в края на легла, пейки в коридора, спалнята и т., На него е леко и удобно да се седи, можете да се носят обувки или за кратко време да се отпуснете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория