• Ново
Люспи за Дизайн на ноктите с пайети на Хелоуин, 3D Череп, Призрак Вещици, Паяци, Тикви, Лазерни Блясък, Дизайн на нокти с Пайети, Ден на мъртвите, Блестящи Акрилни Нокт?

Люспи за Дизайн на ноктите с пайети на Хелоуин, 3D Череп, Призрак Вещици, Паяци, Тикви, Лазерни Блясък, Дизайн на нокти с Пайети,

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

【Брой】 Люспи блясък за нокти Day of The Dead, дизайн на смесени моделиСъдържа голямо разнообразие от модели : череп, вещица, тыквенная главата, паяк, призрак, котка.Можете да изберете любимите си или да ги комбинирате, за да създадете свой собствен стил на ноктите. 【Лазерен дизайн】 Чрез използването на специална лазерна технология, тези блестящи пайетки демонстрират различни ухилен ефекти под различни ъгли.Блясък за нокти на Хелоуин ще направят ноктите по-чаровен. 【Лесна употреба 】 е Подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи.Блестящи аксесоари за нокти на Хелоуин са идеални за естествени или изкуствени нокти. и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти. 【Безопасно】 Карамфил с пайети за нокти на Хелоуин безопасен, нетоксичен, безвреден, безвредни за вашите нокти.И може да се комбинира с много декорации за нокти, за да се увеличи яркостта на ноктите и постигане на професионални ефекти нийл арт. 【Широко се използва】 Тези модерни блестящи декорации за нокти на Хелоуин много подходящи за 3 D дизайн на ноктите, дизайн на нокти с пайети, на декоративно-приложното изкуство, празнични украси, лице, тяло, нокти, своята практика за мобилен телефон, пригласительной карти и т., Шипове за нокти, подходящи за професионални маникюрных козметични салони и домашна употреба.Блясък за нокти - страхотни подаръци за жена си или за приятели. 【Брой】 Люспи блясък за нокти Day of The Dead, дизайн на смесени модели.Съдържа голямо разнообразие от модели : череп, вещица, тыквенная главата, паяк, призрак, котка.Можете да изберете любимите си или да ги комбинирате, за да създадете свой собствен стил на ноктите. 【Лазерен дизайн】 Чрез използването на специална лазерна технология, тези блестящи пайетки демонстрират различни ухилен ефекти под различни ъгли.Блясък за нокти на Хелоуин ще направят ноктите по-чаровен. 【Лесна употреба 】 е Подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи.Блестящи аксесоари за нокти на Хелоуин са идеални за естествени или изкуствени нокти. и могат да се комбинират с всички UV-гел-лакове за нокти, пудра за гмуркане и всички прахове за нокти. 【Безопасно】 Карамфил с пайети за нокти на Хелоуин безопасен, нетоксичен, безвреден, безвредни за вашите нокти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория