• Ново
Healifty 60 бр. Межзубные Четки, Тиранти, Четки за Почистване на Зъби, клечка за Зъби, Конец за Зъби, Дюза За Хигиена на устната Кухина, клечка за Зъби, Почистващи препарат?

Healifty 60 бр. Межзубные Четки, Тиранти, Четки за Почистване на Зъби, клечка за Зъби, Конец за Зъби, Дюза За Хигиена на

Rating 
BGN 4.20

Сума
Налично за поръчка

Инструмент за почистване на зъбите лек и преносим, подходящ за дома, офиса, пътувания и други случаиПрофесионален и практичен дизайн, красив външен вид, лесен за переноске и използване.Това продуктът е произведен от висококачествени материали издръжлив и не ще бъде лесно да се повредят.Интимен подарък, можете да дадете на тези межзубные четки всеки близък човек в живота си, такъв като любим, приятел или член на семейството.Направете вашите зъби по-чиста и по-красива, направете си устата свежо, и вие можете уверено да се смее в тълпата.Характеристики Материал : ПЛАСТМАСА, найлон, стоманена тел./ Межзубная четка, паста за пръчка, Принадлежности за грижа за устната кухина, конец за зъби, Набор от инструменти за почистване на зъбите, който включва 60 x зъби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория